Juliana Classic

format_quote

Haveidyl som i "de gode gamle dage"

Haveidyl som i "de gode gamle dage"

Hører man til dem, der drømmer om de ”gode gamle dage”, hvor solen skinnede om sommeren, og der altid var sne om vinteren, så var det måske en idé at overveje et drivhus lavet i træ.

Indtil efter anden verdenskrig, hvor aluminium på mange områder, herunder drivhuse, blev det nye materiale, var drivhuse uløseligt forbundet med trækonstruktioner, som
også krævede en ikke ubetydelig vedligeholdelse med maling og kitning.

Med Juliana Classic har vi elimineret den omfattende vedligeholdelse, da huset, der er fremstillet af certificeret Canadisk Cedertræ, er udført i en konstruktion uden brug af det klassiske vindueskit. Glasset er som standard 3 mm hærdet glas i fulde længder, således at man undgår overlap af glassene med øget risiko for algedannelser.

Det særlige cedertræ tåler at blive vådt og tørt utallige gange, og træets naturlige olier modvirker svamp og råd. Med tiden får træet en fin grå patinering, men ønsker du at bevare den oprindelige rødlige farve, kan du behandle træet med olie. Dette er udelukkende et spørgsmål om smag og behag – og således ikke afgørende for træets holdbarhed. Cedertræs-husene er helt vedligeholdelsesfri.

De mekaniske dele i skydedøren eraluminium, således at man opnår en problemfri funktion.Juliana Classic fås i to størrelse på 4,4 m2 og 7,2 m2, og der er som standard både tag- og sidevinduer.

Beskrivelse:

Bredde: 1,84 m.

Længde: 2,41 m.

Sidehøjde: 1,62 m. *

* Mål Inkl. 12 cm. fundament (Anbefalet tilkøb, hvis ikke inkluderet)

Total højde: 2,31 m. *

* Mål Inkl. 12 cm. fundament (Anbefalet tilkøb, hvis ikke inkluderet)

Lavt dørtrin: Ja

Antal vinduer: 4 stk.

Antal nedløbsrør: 2 stk.

Vælg materiale
Vælg materiale