Dinnerdrivhus i egen have? Juliana sælger Halls Qube 66 udstillingshusene fra København

Publiceret første gang 9. juli 2020

Har du længe kigget på de smukke Halls Qube drivhuse, der står langs Meyers Deli på Frederiksberg og Café og Restaurant Ofelia på Ofelia Plads i København, og tænkt, at det drivhus burde stå hjemme i din have? 


Juliana sælger 10 af disse udstillingshuse til en ekstraordinær pris, og et af husene kan blive dit! Sidste servering ved Skuespilhuset er lørdag den 29. august 2020.

Vores montører vil derefter nedtage drivhusene i sektioner og køre dem til Juliana Drivhuscenter København, som ligger i Brøndby. Her vil køberne kunne hente drivhuset i de fire sektioner (gavle og sider), profiler til taget, fundament-dele og en glaskasse. Sektioner måler op til 2,20 m i højden og 2 m i længden. Det vil kræve en trailer/kassevogn at afhente drivhuset. Glaskassen er ganske tung, og vi har ikke materiale til at flytte glaskasserne op på kundens trailer. Derfor skal glasset flyttes stykke for stykke. Vi har ikke mulighed for at assistere med læsningen.

Der medfølger selvfølgelig nye nedstøbningsbeslag, montagevejledning og fittings. 


Afhentningsprisen er kr. 4.000 inkl. moms.

Drivhusene skal afhentes i den første uge af september (uge 36). Der skal betales forud.


Vejl. udsalgspris er 5.999 kr. (hus) + 1.099 kr. (fundament) = 7.098 kr. (spar 3.098 kr.). I finder huset i vores webshop her


Et lille forbehold er, at hvis corona-begrænsningerne fortsætter, og drivhusene skal blive stående, forbeholder vi os ret til at udskyde nedtagning/afhentning.

Alt du skal gøre er at skrive en mail kbh@drivhuscenter.dk med navn, adresse og telefonnummer. Det er 'først til mølle princip', så skynd dig, hvis du vil nå at have fingrene i et af de små smukke drivhuse. 

Du kan se og læse mere om Halls Qube her.