Drivhusklubben udvides med brevkasse

Det inpsirerende univers med drivhusviden, tips, tricks og hacks til et godt drivhusliv udvider nu med en med brevkasse

Drivhusklubben er et community, hvor vi deler drivhusviden og -inspiration, tips, tricks og hacks til et godt drivhusliv.

Siden 2011 har Drivhusklubben, der er drevet af Juliana Drivhuse, hjulpet danske have- og drivhusejere med at udvide deres drivhuslingo. Ordforrådet er blevet større, og det er Drivhusklubben også, så derfor lanceredes i september 2020 en brevkasse, hvor eksperter står klar til at hjælpe drivhusejere med både tekniske spørgsmål om drivhuset og vejledning til drivning.

Den nye og forbedrede drivhusklub byder desuden på inspiration til både indretning og valg af planter samt en drivhuskalender for hver måneds gøremål i drivhuset og haven. Med blot en enkelt søgning er det muligt at få råd om, hvorfor din tomatplante har krøllede blade eller hvilken jord, du skal bruge i dit højbed, og er der ikke råd for netop dit problem, kan du nu spørge i brevkassen. Den nye brevkasse besvares af kompetente eksperter og kendte bloggere, som står klar til at svare på stort og småt.

Drivhuset er et fantastisk rum i haven, som skaber samvær og livsglæde, når afgrøderne skal høstes. Drivhusklubben har en masse viden, som vi ønsker at dele med danskerne, og derfor har vi fået eksperter og havekendere til at tage snakken over hækken og inspirere til det glade drivhusliv,” siger Nikolaj Stærmose, ejer af Juliana Drivhuse og glad drivhusejer.

Drivhusklubben udsender jævnligt et nyhedsbrev med ekspert- og blogindlæg fra bl.a. ekspert Lars Lund og bloggen Bergs Fairytale Garden. I nyhedsbrevet findes desuden månedlige tips og inspiration til både drivhus- og driverhusejere. Tilmelding til nyhedsbrevet på www.drivhusklubben.dk.

 

8 grunde til at besøge Drivhusklubben

  1. Du får en masse inspiration til indretning af dit drivhus
  2. Du får nem og hurtig viden om netop DIN plante
  3. Du kan stille spørgsmål som ikke før er stillet – måske hjælper du også andre
  4. Du får ekspertviden om både dyrkning og alt det tekniske
  5. Du får tips til vinterdyrkning
  6. Du får inspiration til opstart i drivhuset
  7. Du får tips til årets gang i drivhuset og de månedlige gøremål
  8. Det er GRATIS