Rens og pleje produkter

Produkter der letter renholdelsen af drivhuset

Et smukt drivhus er en ren fornøjelse. Og de rette renholdelsesprodukter letter arbejdet med at holde drivhuset rent, pænt og sundt. Både glas, profiler og træværk bliver påvirket af vind og vejr, og efter en lang vinter trænger de fleste drivhus til en kærlig hånd. Herunder finder du de Juliana rengøringsprodukter, der er udviklet til den bedste rens og pleje af de forskellige materialer – uanset om det er glas, profiler, træværk eller øvrige overflader.

Både Juliana Profilrens og Juliana Glasrens er effektive og klar-til-brug-produkter, der kan anvendes både inde og ude, og som ikke indeholder parfume og konserveringsmidler. Til rengøring af øvrige overflader i og omkring drivhuset er Juliana Belægningsrens velegnet.

En god langtidsholdbar løsning er Juliana Nano Glasforsegling. Produktet giver glasset i drivhuset en beskyttende overflade, der får vand til at perle af og gør det nemmere at fjerne snavs og algebelægning fra drivhusets tag. Juliana Nano Glasforsegling danner et usynligt og holdbart lag som er modstandsdygtig i 2 år. Så er der mere tid til at nyde de lyse timer i og omkring drivhuset.