Spørgsmål til demo, 25. maj 2023:

  1. Tab/fane – hvordan virker det og til hvad/hvorfor (Det har Mark vist fundet ud af og kan vise os)
  2. Billedeslider – hvordan virker det. Der er noget med, at tidsindstillingen på den ikke virker.
  3. Column option – hvordan virker karrusel og tabs. Kommer auto-change til at virke?
  4. Placeholder – linked artikel, product block, product slider
  5. Hvordan får vi mulighed for at bruge ’produkt’slideren til et tilsvarende bånd med link til fx nyhedsartikler, kampagneinfo, blogindlæg, SoMe-fokus m.m.
  6. ’Læs mere’-funktion. Tidligere har vi set, at en tekst kunne være kort med en ’læs mere’-funktion, som kunne foldes ud til en fuld tekst. Hvordan aktiverer/kreerer vi?
  7. Hvordan laver vi link på en tekst-klump, uden at teksten bliver understreget? = Hvordan laver vi link på et helt column-element. (Fx har Mette på siden med Hjælp&support lavet nogle ikoner, som skal lede brugeren til forskellige dele af Hjælp&support. For brugervenlighedens skyld vil vi helst have link på både ikon, titel/overskrift og på den lille tekst, men når vi laver link på tekst, bliver det understreget.)

  Q1(+Q3): Tab/fane – hvordan virker det og til hvad/hvorfor (Det har Mark vist fundet ud af og kan vise os)  

Sådan høster du Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  Q2(+Q3): Billedeslider – hvordan virker det? Der er noget med, at tidsindstillingen på den ikke virker.  

  Q4: Placeholder – linked artikel, product block, product slider.

LINKED ARTICLE, EKSEMPEL #01:

LINKED ARTICLE, EKSEMPEL #02:

Kreditværdighed

Lorem ipsum dolor

Siden 1963

Lorem ipsum dolor

12 års garanti

Lorem ipsum dolor

Købeguiden

Lorem ipsum dolor

PRODUCT BLOCK + PRODUCT SLIDER: Gå til demo her

  Q7: Hvordan laver vi link på en tekst-klump, uden at teksten bliver understreget?

  = Hvordan laver vi link på et helt column-element?  

Find inspiration i vores store drivhusunivers både offline og online.


Lad os guide dig til den rigtige placering, størrelse og type af drivhus.

Har du brug for hjælp med montage af dit nye drivhus kan det bestilles her.

Skulle uheldet være ude – så har vi reservedele til dit drivhus.

JULIANA GROUP

Juliana Group er en førende global leverandør af kvalitetsdrivhuse tilprivate. Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Mogens A. Stærmose i Odense, Danmark. Den familieejede virksomhed drives i dag af 3. generation, administrerende direktør Nikolaj Stærmose. Hovedkontoret og fremstillingen er stadig beliggende i Odense med datterselskaber i Storbritannien og Tyskland. Juliana Group eksporterer til mere end 20 lande.

’We help people grow’. Derfor sætter vores brands Halls, Juliana og Gabriel Ash rammen for oplevelser, der er lige så naturlige, som de er magiske. Til trods for vores lange historie er vi fremadskuende og nysgerrige på, hvordan vi kan forbedre bæredygtigheden af vores drivhuse, lige så vel som det du dyrker i dit drivhus. Få mere at vide om Juliana på Juliana.com og bliv en del af vores online fællesskab for alle drivhusentusiaster på Drivhusklubben.dk