Beskyttelse

Produkter der beskytter dine planter

Med skiftende årstider følger der forskellige hensyn der skal tages for at skåne dine planter for de uhensigtsmæssige påvirkninger som klimaet udenfor huset vil bringe.

Herunder finder du de Juliana drivhustilbehør produkter der hjælper dig godt på vej mod et sundere indeklima i disse perioder.

Hvis du har et drivhus med glas, og du ønsker at komme tidligt i gang om foråret, er det nødvendigt med isolering. Til det formål kan vi anbefale Juliana noblefolie, der isolerer, men lader samtidig lys slippe igennem til planterne. Har du et drivhus med polycarbonat kan du som suplement isolere drivhuset yderligere med noblefolie, for at spare på varmeomkostningerne.

Vil du overvintre planter, er det absolut nødvendigt med isolering af drivhuset, ellers bliver det meget dyrt at opvarme. Opdel evt. drivhuset med noblefolien, så du ikke opvarmer flere m3 end højst nødvendigt. Du kan evt. lave et lille “telt” omkring de planter, der skal holdes frostfrit.

Om sommeren skal du være yderst opmærksom på at solen vil være hård ved dine planter, og står huset ubeskyttet vil de blive svitset af. Dette er især tilfældet med glashuse – mens huse med polycarbonat er afskærmede pga. polypladernes beskaffenhed. For at beskytte mod huset er skyggenet det foretrukne valg. En anden mulighed er skyggepasta.

Læs drivhusekspertens tips til at beskytte dine planter mod solen på Drivhusklubben.