Drivhuse

 

Hos Juliana Drivhuse A/S kan du med sikkerhed finde lige præcis dét drivhus, som passer perfekt til dine behov.

Vi er en af Danmarks største producenter af drivhuse. Vi er stolte af at være dansk ejet og at alle Juliana Drivhuse bliver produceret i Odense, Danmark. Vi har specialiseret os i drivhuse siden 1963 og har derfor mulighed for, at tilbyde Danmarks måske mest kompetente rådgivning i drivhuse, både i butikken og på webshoppen. 

Mulighederne for hvilket drivhus du skal vælge er mange!

Gå på opdagelse nedenfor og læs gerne vores tips til hvilket drivhus du skal vælge nederst på siden her. 

Drivhus

Et drivhus er ikke bare et drivhus. Der er mange overvejelser man kan gøre sig inden man køber et drivhus. Ønsker du kun at dyrke blomster og grøntsager i dit drivhus, eller ønsker du at bruge drivhuset til afslapning og til en oase hvor du kan gøre aftenerne længere hver dag? Uanset hvad, så har vi drivhuset til dig.

Det er godt at stille sig selv flere spørgsmål inden man køber sit drivhus, det kunne blandt andet være om man skal have høje eller lave planter. Nogle planter kan nemlig blive så høje at de har svært ved at være inde i nogle drivhuse frem for andre. Derudover kan det have en fordel for nogle at drivhuset har en bestemt højde, da det kan gøre det lettere at bevæge sig rundt inde i huset når man går og står.

Derudover er det som nævnt også en fordel at gøre sig overvejelser om der skal være plads både til borde og stole samt planter – Skal der være dét, kræver det naturligvis også en vis størrelse på drivhuset.

Alle Juliana Drivhuse og Halls drivhuse er udarbejdet i aluminium, det du skal tage stilling til er, hvilken farve og type glas du ønsker at have drivhuset i. Grunden til at drivhusene er lavet i aluminium er at det er let at arbejde med når huset skal samles, det er billigere at producere, det er holdbart og ruster ikke.

Alle Gabirel Ash drivhuse er udarbejdet i cedertræ som giver husene et flot og eksklusivt udseende, samtidig med at husene er vedligeholdelsesfrie i forhold til træet, da cedertræ er så olieholdigt at det ikke behøver nogen former for træbeskyttelse. Gabriel Ash drivhusene falder oftest mere naturligt ind i omgivelserne, men ønsker man at drivhuset skal skille sig mere ud, er der også rigeligt med muligheder for dette, da husene fås i mange flotte og eksklusive udgaver.

Når du skal have et drivhus, skal du altid have et fundament hertil. Vi anbefaler altid at du køber et originalt fundament så du sikrer dig, at profilerne passer sammen på millimeter mål. Det vil derudover også være at foretrække hvis man støber et betonfundament, dette er med til at skabe ekstra holdbarhed og sikring til dit drivhus.

Er du i tvivl om monteringen af dit drivhus eller vores anbefalinger til dette, så kan du læse mere i vores monteringsvejledninger her.

 

Vægdrivhus

Er du ude efter at udnytte pladsen optimalt og har du muligheden på en af dine ydermure, så er et vægdrivhus værd at kigge på! Et vægdrivhus kan være med til at skabe en ekstra udestue eller give nogle flere fordele end et almindeligt drivhus. Når man sætter et vægdrivhus op, så er det ikke kun solens stråler som varmer drivhuset op, men væggen som drivhuset står op ad, er med til at forlænge varmen i vægdrivhuset natten over også.

Det er stort set de samme ting du skal tage stilling til når du vælger et vægdrivhus som et almindeligt drivhus. Skal du kunne opholde dig i drivhuset, skal du udelukkende have planter i drivhuset eller skal du dyrke større eller mindre grøntsager – Uanset hvad så findes der vægdrivhuse i mange størrelser, alt lige fra 0,8 m2 og op til 12,9 m2 – Disse størrelser findes i vores Juliana Veranda og Halls Qube Lean-To.

 

Mini Drivhus

Bor du i et lille hus eller i en mindre lejlighed med en lille altan – Så har vi i Juliana Urban drivhusene som passer perfekt ind til dig som ikke har mere plads end til et mindre drivhus. Konstruktionen i disse minidrivhuse er lavet så de er lette og nemme at flytte rundt på hvis dette er ønsket. Qua de størrelserne på minidrivhusene er der også mindre vedligehold også hvad angår rengøring af drivhuset.

I et minidrivhus kan du dyrke det samme som i de store drivhuse, forskellen er oftest blot størrelsen dine planter kan vokse sig op i. Du kan både dyrke grøntsager og krydderurter i et minidrivhus, og omkostningerne til at starte op med ens drivhusdrøm er knap så stor da de små drivhuse naturligvis oftest er billigere.

Juliana Urban minidrivhuse er alle lavet i aluminium som de store drivhuse og er med hærdet glas i hele baner.

 

Orangeri

Juliana Orangeri er til dig som ønsker lidt mere af dit drivhus. Juliana Orangeri er oprindeligt lavet til at beskytte citrus- og appelsintræer så disse kunne klare den kolde vinter. Nu har du mulighed for at bruge et orangeri til andre formål end til citrusfrugter. Som mange andre drivhuse hos Juliana, så kan orangeriet bruges som en afslappende oase som kan give dig rolige omgivelser og forlænge aftenerne hele året. Juliana Orangeri er 15,2 m2 og giver dig netop mulighed både til at dyrke de planter og grøntsager som du ønsker, samtidig med at der stadig er plads til at skabe en hyggelig atmosfære at opholde sig i.

 

Tilbud på drivhus

Hos Juliana Drivhuse A/S kører vi ofte kampagner på forskellige drivhuse, ønsker du dig et mere specifikt tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte kundeservice her. Ønsker du dig holdt opdateret omkring nyeste produkter og kampagner, kan du til en hver tid tilmelde dig vores nyhedsbrev her. (På forsiden lidt længere nede på siden)

 

Hvilken type drivhusglas skal man vælge?

Drivhusene kommer som udgangspunkt med 3 forskellige slags ruder.

Polycarbonat, delt glas eller hærdet glas i hele baner.

Alt efter drivhusets funktion anbefaler vi forskellige typer af ruder.

Polycarbonat

En fordel ved et drivhus lavet med polycarbonat ruder er den beskyttelse og isolering, som panelerne giver drivhuset. Med panelerne sikrer du, at dine planter kan holde sig varme i drivhuset i længere tid og solen ikke rammer planterne direkte som i et glasdrivhus. Afhængigt af hvordan du ønsker at drivhuset skal være, og din brug af drivhuset, anbefaler vi oftest kun polycarbonatversionen til gartnere, der ønsker at bruge drivhuset som væksthus for planter.

Delt glas

Fordelen ved denne type glas, er at det er nemmere at køre til glarmesteren selv og få lavet et nyt glas til ens drivhus, hvis uheldet skulle være ude og en rude er gået. Ulempen ved delt glas er dog at når det går i stykker er det i store stykker og man kan derfor skære sig nemmere end ved hærdet glas.
Med et drivhus i glas skal du være opmærksom på solens stråler som kan skinne direkte igennem ruderne, derfor er det en fordel og anbefaling at du husker at beskytte både dig selv og dine planer mod den direkte sollys med skyggenet eller skyggepasta.

Hærdet glas i hele baner

Vi anbefaler et drivhus i aluminium med hærdet glas til hobbygartneren, der også gerne vil sidde i drivhuset og samtidig nyde haven omkring det. Med et drivhus i glas skal du være opmærksom på solens stråler, så at installere skyggenet og/eller bruge skyggepasta i drivhuset vil oftest være en fordel. Vi anbefaler altid hærdet glas frem for almindeligt glas, da hærdet glas vil bryde i små stykker, hvis det går i stykker frem for store skår som almindeligt glas.

 

Hvilken slags fundament skal man vælge til drivhuset?

Til ethvert drivhus anbefaler vi vores stålfundament til at montere drivhuset sikkert på jorden. Vores fundament har ankre, der er støbt ned i jorden. Det vigtigste ved montering af fundamentet er, at det er plant, ellers vil det ikke være muligt at indføre glasset til sidst. Find vores fundamenter her.

Hvis du stadig er usikker på beslutningen, så besøg vores showrooms/butikker i Odense, Aalborg eller Næstved eller kontakt vores kundeservice. Her står vores eksperter klar til at rådgive dig om køb af drivhus.