Dyrk under glas på din altan eller i gårdhaven

Publiceret første gang 30. maj 2016

Plads er ingen hindring, hvis du ønsker selv at dyrke chili, krydderurter eller cherrytomater. Det nye City Greenhouse fra den danske producent Juliana Drivhuse er klar med en løsning.

 

I disse år skyder der et væld af nye altaner op på danske etageejendomme. Og det giver god mening, for det er muligheden for at dyrke udelivet, når man bor i lejlighed. Med udgangspunkt i disse nye altaner har Juliana designet et nyt altandrivhus, der giver mulighed for at gøre altanen til en forsyningsplatform af friske grøntsager og krydderurter.

Ud over et unikt design i flotte sortlakerede profiler, og 4 mm tykt hærdet sikkerhedsglas, har City Greenhouse en række lækre detaljer. I front giver de to skydelåger nem adgang til de specielle hylder, hvori man kan undervande, så det er nemmere at holde liv i basilikum og timian. Der findes ligeledes tre praktiske kroge, hvor man kan hænge sine redskaber eller havehandsker. Nederst i drivhuset er der indrettet et opbevaringsrum, der også kan bruges til forspiring. Det er endda muligt at fjerne de trælameller der deler det øverste og det nederste rum, og således få plads til en agurkeplante.

City Greenhouse er fremstillet på Julianas fabrik i Odense er på markedet fra uge 16, og har en vejledende pris på 3.995,- kr. Se mere på www.juliana.com eller ring 66 11 18 11 og få oplyst nærmeste forhandler.