Halls Qube+ et stærkt og stilrent drivhus

Publiceret første gang 9. marts 2020

I 2020 lanceres Halls Qube i en ny og større version Qube+ fra verdens ældste drivhusbrand Halls, der i dag er ejet af Juliana Drivhuse i Odense. Halls Qube+ er en lille drivhusrevolution med stærke rørprofiler og det elegante visuelle udtryk.

 

Halls Qube og Qube+ er baseret på et unikt og nyudviklet profilsystem. Det er innovativt, fordi det unikke rørprofil, der har lagt navn til modellen, udgør hovedparten af profilerne i drivhuset, og det giver huset en exceptionel styrke. Dertil kommer et let og elegant visuelt udtryk, fordi det hærdede sikkerhedsglas fæstnes med en montageliste. Dørsystemet er ligeledes nyudviklet. Skydedørene er monteret med en udtræksskinne, som man kender fra mange skuffer, og således er der ikke behov for den udvendige afstivning, man ser på traditionelle drivhuse med skydedør. Halls Qube+ er nemt at montere, fordi der er få profilvarianter og fordi tagryg og tagrende er delte, så man ikke skal balancere de lange længder.

Qube-drivhusene kan købes i de fleste danske byggemarkedskæder, og det leveres direkte fra fabrikken i Odense, hvor det også er fremstillet. Det er ligeledes nyt, for de øvrige modeller i Halls-sortimentet er fremstillet i Fjernøsten. Med investeringer i nyt maskineri og med den gennemtænkte konstruktion af Qube-modellerne har Juliana Drivhuse formået at sænke produktions­omkostningerne og skabe ny produktion i Danmark. Det betyder flere danske arbejdspladser og et reduceret klimaaftryk. Det giver mening.

Nærmeste forhandler findes på www.da.hallsgreenhouses.com hvor også det samlede Halls-sortiment er vist.