Juliana Grand Oase 18,8 m2

​​​​​​​Stor multifunktionel klimaskærm

I den nye 2020-brochure fra den danske drivhus­producent Juliana finder man årets nyhed Juliana Grand Oase 18,8 m².


Den 9. marts 2020



Den nye model måler 3,68 x 5,11 meter, og er som alle Juliana-drivhuse fremstillet på fabrikken i Odense. Det nye store medlem af Julianas produktfamilie henvender sig til de haveejere, der bare ikke kan få plads nok. Det er de familier, der ønsker et rum i haven, hvor man har plads til at dyrke krydderurter, chili og tomater, men hvor der også er plads til at være sammen med gode venner lørdag aften, hvis det regner eller er køligt.Juliana Grand Oase 18,8 m² er det seneste skud i Julianas store produktprogram.


Drivhuset leveres i antracit og sortlakerede aluminiumsprofiler og med hærdet sikkerhedsglas i hele baner. Med en sidehøjde på hele 1,92 m og en totalhøjde på 3,06 m får man et drivhus med en fantastisk rumfornemmelse. Derudover har Grand Oase 18,8 alle de kendte og lækre funktionaliteter som det øvrige Juliana-program. Heriblandt kan nævnes de hængslede stalddøre med sænket dørtrin, tagrenden med vippebeslag og det elegante aflåselige dørhåndtag.Drivhuset kommer i to ugaver. Den klassiske model med glas fra top til bund, og i en version med afkortede profiler, der gør det muligt at etablere drivhuset på en høj sokkel.


Til denne løsning tilbyder Juliana en modulløsning, der muliggør høj sokkel uden at skulle entrere med en murer. Modulerne er fremstillet i galvaniserede stålprofiler og beklædt med fibercementplader. Kunden kan således vælge at beklæde disse fibercementplader med eksempelvis træ eller smalle mursten. Det er også muligt at pudse pladerne, male dem eller blot lade dem stå helt rå. Det giver derfor rig mulighed for at sætte sit eget præg på drivhuset.Juliana Grand Oase leveres direkte fra den danskejede fabrik i Odense, og det er naturligvis muligt at tilkøbe montage, der udføres af Julianas egne montører.



Det perfekte uderum!

Juliana Grand Oase giver dig et rum i haven, hvor der er plads til alle familiens projekter - Hvad end det er dyrkning af krydderurer, frugt og grønt eller samvær til hverdag og fest.​​​​​​​

Udforsk Juliana Grand Oase

JULIANA GROUP

Juliana Group er en førende global leverandør af kvalitetsdrivhuse til private. Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Mogens A. Stærmose i Odense, Danmark. Den familieejede virksomhed ejes i dag af 3. generation, Nikolaj Stærmose. Hovedkontoret og fremstillingen er stadig beliggende i Odense med datterselskaber i Storbritannien og Tyskland. Juliana Group eksporterer til mere end 20 lande.

’We help people grow’. Derfor sætter vores brands Halls, Juliana og Gabriel Ash rammen for oplevelser, der er lige så naturlige, som de er magiske. Til trods for vores lange historie er vi fremadskuende og nysgerrige på, hvordan vi kan forbedre bæredygtigheden af vores drivhuse. Få mere at vide om Juliana her på siden og bliv en del af vores online fællesskab for alle drivhusentusiaster på Drivhusklubben.dk