Juliana Grand Oase 13,0 m2

Stor luksus
til haven

Julianas nye drivhus Grand Oase imødekommer kundernes efterspørgsel på unikke uderum, hvor der er plads til både at dyrke radiser og det gode liv.


9. februar 2018


Ny tagkonstruktion og indgang i langsiden. Julianas nye drivhus Grand Oase imødekommer kundernes efterspørgsel på unikke uderum, hvor der er plads til både at dyrke radiser og det gode liv.


Årets nyhed fra Juliana Drivhuse er Grand Oase, der giver familien plads til både at dyrke krydderurter, frugt og grønt og dyrke hyggelige timer i hinandens selskab. Huset er skabt ud fra en stadig større efterspørgsel på drivhuse, der giver et æstetisk rum til familiens udeliv fra tidligt forår til sent efterår.


“Med Grand Oase har vi retænkt drivhuset og tilføjet en unik tagkonstruktion, og så har vi sat den dobbelte stalddør i husets langside, hvilket giver en unik rumfornemmelse, når du træder ind i huset,” siger Nikolaj Stærmose, direktør hos Juliana Drivhuse.


I Julianas sortiment finder du allerede Juliana Oase - et unikt kvadratisk drivhus, der findes i to størrelser. Med Grand Oase har Juliana gjort Oasen længere og skabt et hus, der med en sidehøjde på knap to meter og med tagets pyramideformede konstruktion byder på et væld af muligheder. Du kan nemt opdele drivhuset med dyrkning i den ene side og siddeområde i den anden – og samtidig have lige let adgang til begge dele.


Det gør Grand Oase til det perfekte uderum for den aktive familie.        

Et drivhus skal kunne mere end blot være et rum, hvor familien dyrker salat og krydderurter

– Nikolaj Stærmose

Dyrk de gode stunder

Et drivhus er i dag andet og mere end blot et sted, hvor familien dyrker sine grøntsager. Derfor har den fynske virksomhed hele tiden fokus på at skabe drivhusløsninger, hvor æstetik og funktion går op i en højere enhed.


“Vi bestræber os på, at imødekomme kundernes behov og ønsker. Og i dag må vi bare erkende, at et drivhus skal kunne mere end blot være et rum, hvor familien dyrker salat og krydderurter. Flere og flere bruger drivhuset som uderum og ønsker et hus, der dels giver plads, og dels tilfører haven og huset noget æstetik,” siger Nikolaj Stærmose.


"Vi bestræber os på, at imødekomme kundernes behov og ønsker. Og i dag må vi bare erkende, at et drivhus skal kunne mere end blot være et rum, hvor familien dyrker salat og krydderurter.


Flere og flere bruger drivhuset som uderum og ønsker et hus, der dels giver plads, og dels tilfører haven og huset noget æstetik."

- Nikolaj Stærmose




Det perfekte uderum!

Juliana Grand Oase giver dig et rum i haven, hvor der er plads til alle familiens projekter – Hvad end det er dyrkning af krydderurer, frugt og grønt eller samvær til hverdag og fest.

Udforsk Juliana Grand Oase

JULIANA GROUP

Juliana Group er en førende global leverandør af kvalitetsdrivhuse til private. Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Mogens A. Stærmose i Odense, Danmark. Den familieejede virksomhed ejes i dag af 3. generation, Nikolaj Stærmose. Hovedkontoret og fremstillingen er stadig beliggende i Odense med datterselskaber i Storbritannien og Tyskland. Juliana Group eksporterer til mere end 20 lande.

’We help people grow’. Derfor sætter vores brands Halls, Juliana og Gabriel Ash rammen for oplevelser, der er lige så naturlige, som de er magiske. Til trods for vores lange historie er vi fremadskuende og nysgerrige på, hvordan vi kan forbedre bæredygtigheden af vores drivhuse. Få mere at vide om Juliana her på siden og bliv en del af vores online fællesskab for alle drivhusentusiaster på Drivhusklubben.dk