Stor luksus til haven fra Juliana Drivhuse

Publiceret første gang 9. februar 2019

Ny tagkonstruktion og indgang i siden. Julianas nye drivhus Grand Oase imødekommer kundernes efterspørgsel på unikke uderum, hvor der er plads til både at dyrke radiser og det gode liv. 

Årets nyhed fra Juliana Drivhuse er Grand Oase, der giver familien plads til både at dyrke krydderurter, frugt og grønt og dyrke hyggelige timer i hinandens selskab. Huset er skabt ud fra en stadig større efterspørgsel på drivhuse, der giver et æstetisk rum til familiens udeliv fra tidligt forår til sent efterår.

“Med Grand Oase har vi retænkt drivhuset og tilføjet en unik tagkonstruktion, og så har vi sat den dobbelte stalddør i husets langside, hvilket giver en unik rumfornemmelse, når du træder ind i huset,” siger Nikolaj Stærmose, direktør hos Juliana Drivhuse.

I Julianas sortiment finder du allerede Juliana Oase - et unikt kvadratisk drivhus, der findes i to størrelser. Med Grand Oase har Juliana gjort Oasen længere og skabt et hus, der med en sidehøjde på knap to meter og med tagets pyramideformede konstruktion byder på et væld af muligheder. Du kan nemt opdele drivhuset med dyrkning i den ene side og siddeområde i den anden - og samtidig have lige let adgang til begge dele.

Det gør Grand Oase til det perfekte uderum for den aktive familie.

 

Dyrk de gode stunder

Et drivhus er i dag andet og mere end blot et sted, hvor familien dyrker sine grøntsager. Derfor har den fynske virksomhed hele tiden fokus på at skabe drivhusløsninger, hvor æstetik og funktion går op i en højere enhed.

“Vi bestræber os på, at imødekomme kundernes behov og ønsker. Og i dag må vi bare erkende, at et drivhus skal kunne mere end blot være et rum, hvor familien dyrker salat og krydderurter. Flere og flere bruger drivhuset som uderum og ønsker et hus, der dels giver plads, og dels tilfører haven og huset noget æstetik,” siger Nikolaj Stærmose.

 

Se Grand Oase på TV2

I marts og april viser TV2 et helt nyt haveprogram med titlen Kamp til hækken. Her dyster fire par om at skabe en smuk og kreativ vinderhave og i den proces har Julianas Grand Oase en helt central rolle. Hvert par har fået drivhuset stillet til rådighed og skal udsmykke og indrette Grand Oasen efter alle kunstens regler.