Stor succes får en lillesøster

Publiceret første gang 11. oktober 2016

Julianas nye drivhus Oase 13,5 er blevet taget så vel imod af kunderne, at firmaet bag nu lancerer en lillesøster, Juliana Oase 8,8. Den lille ny er en kvadratisk perle til dem, der har mindre plads i haven, men stadig ønsker et unikt uderum.

 

I foråret lancerede Juliana Drivhuse et nyt drivhus i absolut særklasse ‐ Juliana Oase 13,5 kvm. Et nyt kvadratisk drivhus, der emmer af luksus og lysthusstemning. Med den nye model ønskede Juliana Drivhuse at give kunderne en ny drivhusoplevelse – et rum, hvor mulighederne var mange og begrænsningerne få. Og kunderne har fra første dag været vilde med Julianas Oase.

“Der har været stor interesse for drivhuset med den store rumfølelse, så derfor er vi allerede nu klar med en lillesøster. Den store Oase er et helt unikt drivhus, men det kræver også en have af en vis størrelse. Med den nye mindre model ønsker vi at give endnu flere haveejere mulighed for at få deres egen lille Oase i haven,” siger Nikolaj Stærmose, Direktør hos Juliana Drivhuse.

Forudbestil og få montage til halv pris
Lørdag 15. oktober 2016 har fire drivhuscentre landet over premiere på Julianas nye Oase 8,8. Her kan interesserede komme forbi til et kig og en snak med en af vores kyndige medarbejdere. Fra denne dag kan Oase 8,8 også forudbestilles, og bestiller kunden i oktober, monterer Juliana drivhuset til halv pris, nemlig 7.500 kr.
Vejledende udsalgspris fra kr. 25.999 Levering fra uge 2, 2017

Til villahave eller byrum
Rundt om i byerne skyder urban gardening op. Gårdmiljøerne blomstrer og fællesskaber om udeliv og dyrkning vinder frem. Uanset om du har en lille byhave, en hyggelig fællesgård, en villahave, en solrig terrasse eller en anden egnet plads, så kan den nye Oase 8,8 danne rammen om hyggelige stunder, klassisk drivhus‐dyrkning eller ren afslapning – en naturlig oase.
Med Oase går æstetik og funktionalitet op i en højere enhed. Her er tale om et produkt i absolut topklasse, der sikrer dine drømme om samvær og udeliv mange år ud i fremtiden.