Oplev Juliana Drivhuse i Tivoli

I Tivolis smukke have kunne du opleve Juliana i det særlige Jubii 60 drivhus og forskellige udstillere i de syv Oase 8,8 huse til Tivolis Have- og Blomsterfestival fra den 26. august til den 10. september.




Den 31. august 2023


Den 26. august 2023 åbnede Tivoli porten og foldede kronbladene ud, og bød for tredje gang velkommen til deres store Have -og Blomsterfestival. Formålet med festivalen er at fejre den smukke have og sætte særligt fokus på naturens fortryllende materialer. Festivalen løb frem til den 10. september 2023, og igennem hele perioden kunne havens gæster opleve workshops, udstillinger, installationer og smagsoplevelser, som alt sammen skal inspirere til nye spændende projekter i haven og drivhuset. For de små var der mulighed for at binde blomsterkranse og blive ansigtsmalet. Find hele det piblende program her.


I år er Juliana Drivhuse for første gang med til Tivolis Have- og Blomsterfestival. I Tivolis smukke have kunne du opleve Juliana i det særlige Jubii 60 drivhus og forskellige udstillere i de syv Oase 8,8 huse, som alle var placeret foran den ikoniske koncertsal.


Tivoli dannede på smukkeste vis rammen om de fine Juliana drivhuse og inspirerede havens gæster til mere have- og drivhusliv.


Tak for de mange besøg i vores Juliana Jubii 60 hus - vi ses til næste år.







JULIANA GROUP

Juliana Group er en førende global leverandør af kvalitetsdrivhuse til private. Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Mogens A. Stærmose i Odense, Danmark. Den familieejede virksomhed ejes i dag af 3. generation, Nikolaj Stærmose. Hovedkontoret og fremstillingen er stadig beliggende i Odense med datterselskaber i Storbritannien og Tyskland. Juliana Group eksporterer til mere end 20 lande.​​​​​​​

’We help people grow’. Derfor sætter vores brands Halls, Juliana og Gabriel Ash rammen for oplevelser, der er lige så naturlige, som de er magiske. Til trods for vores lange historie er vi fremadskuende og nysgerrige på, hvordan vi kan forbedre bæredygtigheden af vores drivhuse. Få mere at vide om Juliana her på siden og bliv en del af vores online fællesskab for alle drivhusentusiaster på Drivhusklubben.dk​​​​​​​