We Help Peolpe Grow

Del dine drivhusglæder med mange andre drivhusentusiaster.

Drivhuslivet er summen af at se sin indsats vokse, spire og sprede sig. Udenfor drivhuset sker det i rigt omfang på sociale medier. På Julianas sociale medier deler vi #drivhusglæder #drivhusliv og #stjernestunder.

Instagram

 Instagram dyrker vi livet i og omkring drivhuset. Vi deler billeder fra vores eget arkiv, og vi reposter #drivhusglæder og #stjernestunder, som de mange drivhusejere i både ind- og udland deler som opslag, i stories og som reels fra deres #drivhusliv.

Følg med på vores profil @juliana_drivhuse og del gerne dine billeder med bl.a. #mitJuliana og #JulianaDrivhus, så de gode drivhusoplevelser kan give inspiration til andre med samme passion. Samtidig kan du finde billeder af de enkelte drivhusmodeller ved at bruge #JulianaOase #JulianaPremium og #JulianaOrangeri m.m.

Vi glæder os til at se, hvordan dit drivhus skaber #stjernestunder. #WeHelpPeopleGrow

Youtube

Julianas Youtube-kanal finder du levende billeder som hjælp og inspiration til livet med dit drivhus. Blandt andet er der videoer, som kan hjælpe dig med montering af dit drivhus, og vi viser film om brug af det forskellige drivhustilbehør. Du kan også komme med indenfor i vores hverdag på fabrikken i Odense, i vores Drivhuscenter showrooms og hos datterselskaberne i England og Tyskland. Se med, abonnér og sæt liv i drivhuset. We Help People Grow.

Pinterest

Vores profil på Pinterest @Juliana_Drivhuse er vores virtuelle opslagstavle med billeder af de enkelte drivhusmodeller. Du finder også boards med inspiration til blandt andet skygge, lys og gulv i drivhuset, og idéer til alternativ brug af drivhus. Brug opslagstavlerne til at søge inspiration, og pin de billeder, som du vil gemme på din Pinterestopslagstavle.

Vi opdaterer opslagstavlerne løbende og sætter nye inspirerende billeder på de forskellige boards, når vi ser noget andre steder, som kan være med til at dyrke drivhuslivet og hjælpe drivhusglæderne på vej. We Help People Grow.

LinkedIn

Juliana Drivhus A/S’ LinkedIn profil er for dig, der vil følge med i den forretningsmæssige side af drivhuslivet. Vi inviterer dig med indenfor og deler historier fra hverdagen, forretningsnyt, jobopslag og byder velkommen til nye kollegaer.

Følg profilen, så du sikrer dig seneste nyt fra drivhusland. We Help People Grow.

Facebook

 Facebook finder du forskellige profiler fra Juliana.

Vores webshop og showrooms driver kanalen Juliana Drivhuscenter. Her fortæller vi om aktiviteter i drivhuscentrene og i webshoppen, og vi deler inspiration, råd og vejledning til den omfattende færd igennem drivhuskøbet. Her hjælper vi med at finde det rette drivhus til dig og din have, og når du skal supplere med tilbehør, deler vi idéer og anvisninger. We Help People Grow.

 

Når drivhuslivet et godt i gang, er Drivhusklubben på Facebook et forum og fællesskab, hvor vi deler tips, tricks og gode ideer, og hvor alle drivhusenthusiaster kan mødes og deltage i debatten. Det handler om at udbrede det glade budskab om, at drivhuse er dejlige, og her kan du altid søge råd eller blive inspireret til, hvad der skal springe ud i din næste plantesæk. We Help People Grow.