Drivhuset taler til fremtidens tendenser

Publiceret første gang 2. maj 2019

Den danske drivhusproducent Juliana Drivhuse er igen i år med på CPH Garden. Juliana er med dels som sponsor af en showhave og dels med et stort standområde, der viser bredden i drivhus­­mulighederne og mulighederne med drivhus.  

 

Aktivitet i drivhusland på CPH Garden

Med de gode erfaringer fra seneste CPH Garden vil der i år blive skabt endnu mere drivhusliv på Juliana-standen. Det bliver sat spot på fremtidens visioner for drivhus- og haveliv, og der vil blive delt viden om drivhusets mange muligheder og alt det, som folk kan høste fra deres drivhus.

På Julianas stand vil du kunne se en række af virksomhedens forskellige drivhusmodeller i både lakeret aluminium og i cedertræ – lige fra de små by-/altan-drivhuse, som giver mulighed for jord under neglene til byboerne, og til de store drivhuse, som levner plads til både at dase og dyrke.

I løbet af de fire dage vil der på standen blive afholdt en række indlæg med forskellige drivhusejere, som på hver deres inspirerende måde sætter liv i deres drivhus.

- Vi glæder os meget til at dele vores drivhusbegejstring med de mange besøgende. Det er en fornøjelse at møde de mange andre havenørder, og det er berigende at tale med hver og én – som spænder lige fra drivhusdrømmere til drivhusentusiaster, siger Julianas ejer og direktør Nikolaj Stærmose.

På www.drivhuscenter.dk/cph-garden-2019/chp-garden-2019 bliver der løbende opdateret information om de udstillede huse og standens programpunkter.

 

Fremtidshaven

Juliana er igen i år sponsor på en showhave på CPH Garden. Denne gang i samarbejde med landskabs­arkitekten Catrine Hancke, som har søgt hjælp fra pej gruppen, der formidler viden om tidsånd, trends og forbrug.

Showhaven "Fremtidshaven" byder indenfor og giver et kig til, hvordan fremtidens haveliv bliver. Nogle af nøgleordene for haven i fremtiden er dels ‘mental stilhed og ro for sjælen’ og ‘sundhed og selvforsyning’. Det er altsammen noget, som drivhuset er den oplagte ramme til at kunne skabe.

www.haveselskabet.dk er der en nærmere beskrivelse af showhaven og tankerne bag den.

 

Bliv en del af Drivhusklubben og få snakken over hækken digitalt

Med Drivhusklubben bliver du medlem af et drivhuscommunity uden lige. Her har du mulighed for at få hjælp fra vores drivhuseksperter samt andre drivhusejere rundt om i landet.

Som medlem kan du dele dine tips, tricks og erfaringer med andre og få gode råd den anden vej. Du kan blive medlem på www.drivhusklubben.dk eller bede om at modtage spændende nyhedsbreve fyldt med drivhuslækkerier.

Vindershowhaven fra 2017 'Dream a little dream' med Juliana Drivhuse som partner.