Fyrfadslys i drivhuset

– det er hygge

Med levende lys i drivhuset kan man i de sene timer skabe en varm stemning, når drivhuset bruges som rum for hygge og ophold.


9. marts 2020

Juliana har udviklet et sæt fyrfadslysholder, der gør det nemt at frembringe en varm stemning i drivhuset. Sættet passer til alle Juliana- og Halls-modeller, men det vil også kunne monteres i hovedparten drivhuse af andre fabrikater. Sættet består af to glas og to unikke beslag, der let monteres i sideprofilet i drivhuset og således udnytter højden i drivhuset.


Juliana fyrfadslysholdere kan monteres i langt de fleste drivhuse. Så kan man skabe endnu mere hygge i sit drivhus, når mørket falder på.


Hyggesættet er den perfekte værtindegave eller gave til mors eller fars dag. Det kan købes hos de fleste danske byggemarkeder eller her på siden.


Nærmeste forhandler findes her på siden, hvor også det øvrige sortiment af drivhuse og tilbehør er vist.

Fyrfadslysholder!

Skab hygge i drivhuset med levende lys.

Udforsk Juliana drivhustilbehør

JULIANA GROUP

Juliana Group er en førende global leverandør af kvalitetsdrivhuse til private. Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Mogens A. Stærmose i Odense, Danmark. Den familieejede virksomhed ejes i dag af 3. generation, Nikolaj Stærmose. Hovedkontoret og fremstillingen er stadig beliggende i Odense med datterselskaber i Storbritannien og Tyskland. Juliana Group eksporterer til mere end 20 lande.

’We help people grow’. Derfor sætter vores brands Halls, Juliana og Gabriel Ash rammen for oplevelser, der er lige så naturlige, som de er magiske. Til trods for vores lange historie er vi fremadskuende og nysgerrige på, hvordan vi kan forbedre bæredygtigheden af vores drivhuse. Få mere at vide om Juliana her på siden og bliv en del af vores online fællesskab for alle drivhusentusiaster på Drivhusklubben.dk