Juliana mur-modeller giver fast grund til drivhuset

Publiceret første gang 9. januar 2019

Den danske drivhusproducent Juliana lancerer i 2019 to nye drivhusmodeller, der monteres på en halvmur. Disse taler til æstetikeren, der er vild med det romantiske drivhus eller orangeri. Desuden har Juliana udviklet en modulbaseret halvmur som alternativ til en almindelig muret løsning.

 

Sidste år havde Juliana stor succes med deres nye Grand Oase, og det er denne model, der nu kommer med muligheden for montage på en halvmur. Ligeså gælder det for den største af den mest populære model Juliana Premium. Begge modeller er på 13,0 m² og med en fantastisk sidehøjde, så der er god plads til at dyrke både det grønne og sig selv.

Juliana Premium er det klassiske drivhus med indgang i gavlen, hvorimod Grand Oase har valmet tag og indgang i drivhusets langside. Begge modeller leveres med lakerede profiler (antracitgrå og sort) og med 3 mm hærdet sikkerhedsglas i hele baner.

Det kan være en lidt dyr løsning at få muret en halvmur, hvis man ikke lige selv er skrap til den slags. Derfor har Juliana udviklet en modulbaseret løsning som et nemmere og billigere alternativ. Modulerne er fremstillet i galvaniserede stålprofiler og beklædt med fibercementplader. Kunden kan således vælge at beklæde disse fibercementplader med eksempelvis træ eller smalle mursten. Det er også muligt at pudse pladerne, male dem eller blot lade dem stå helt rå. Det giver således kunderne rig mulighed for at sætte sit eget præg på drivhuset.

De to nye drivhus-modeller samt den modulbaserede halvmur er tilgængelig fra 1. januar 2019.