Juliana Orangeri

​​​​​​​En grøn
oase i haven

At det gammelkendte drivhus i disse år har fået ny funktionalitet understreges i høj grad med det nye Juliana Orangeri. Rummelighed, design og funktionalitet går op i en højere enhed.


2. januar 2015


Som altid når vi lancerer en ny model, er vi spændte på, hvad forbrugerne synes om produktet

– Nikolaj Stærmose

Hos Odense-virksomhed Juliana Drivhuse er der fuld gang i udviklingsarbejdet i disse år. Virksomheden har designet og udviklet et helt nyt profilsystem i aluminium, der er grundlaget for de nye modeller, der er lanceret de sidste par år. I 2015 er turen så kommet til et Juliana Orangeri, der er en smuk ramme om det skønne liv i haven.


På forhandleroversigten kan man finde den nærmeste forhandler, og ønsker man at se orangeriet udstillet, kan man ringe til tlf.: 66 11 18 11 og få information om, hvor den nærmeste udstilling befinder sig.



Juliana Orangeri leveres med 3 mm tykt hærdet glas i hele baner. Det giver huset et smukt udseende sammenlignet med det traditionelle, delte glas. Samtidig får man ekstra styrke og sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Hærdet glas splintrer nemlig i meget små stykker, som en bilrude, hvorimod almindeligt drivhusglas knækker i store stykker med øget risiko for at skære sig.


Det er muligt at vælge imellem to farvevarianter: Sort/alu eller antracit/sort. I begge varianter er det døre, vinduer samt diverse samlebeslag, der er sortlakerede som standard. Til husets fire vinduer kan man tilkøbe automatiske vinduesåbnere, så man ikke selv skal huske at lufte ud. Husets store tagrende og de medfølgende nedløbsrør sikrer afvanding fra det store tagareal.

Dyrk fælleskabet!

Juliana Orangeri er et drivhus i luksusklassen. Huset er med sine to dobbeltdøre og karnap ideelt til dig, der ønsker et rum til at dyrke både planter og fællesskabet i.

Udforsk Juliana Orangeri

JULIANA GROUP

Juliana Group er en førende global leverandør af kvalitetsdrivhuse til private. Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Mogens A. Stærmose i Odense, Danmark. Den familieejede virksomhed ejes i dag af 3. generation, Nikolaj Stærmose. Hovedkontoret og fremstillingen er stadig beliggende i Odense med datterselskaber i Storbritannien og Tyskland. Juliana Group eksporterer til mere end 20 lande.

’We help people grow’. Derfor sætter vores brands Halls, Juliana og Gabriel Ash rammen for oplevelser, der er lige så naturlige, som de er magiske. Til trods for vores lange historie er vi fremadskuende og nysgerrige på, hvordan vi kan forbedre bæredygtigheden af vores drivhuse. Få mere at vide om Juliana her på siden og bliv en del af vores online fællesskab for alle drivhusentusiaster på Drivhusklubben.dk