Juliana Urban City Greenhouse

Vinder
designpris

Juliana Urban City Greenhouse blev vinder af Bolig Magasinet Design Favoritter 2021 som årets udelivsprodukt


Publiceret første gang 15. april 2021


I foråret 2021 udskrev Bolig Magasinet konkurrencen Design Favoritter 2021. I en stribe kategorier kunne læserne stemme på deres favorit blandt de nominerende produkter, og i kategorien Udeliv var Juliana Urban City Greenhouse nomineret og udvalgt til konkurrencen. Afstemningen forløb over en måned og blev promoveret på magasinets forskellige platforme.


I midten af april blev vinderne afsløret, og vi glæder os over nyheden om, at City Greenhouse løb med sejren.Dejligt med fokus på, at drivhusdrømmen nemt kan udleves, selv om pladsen måtte væres trang, og glædeligt, at der fortsat er vækst i urban gardening konceptet, som med et af Juliana Urban drivhusene kan holdes i et prisvindende design.

Se hele vinderlisten her


Skab din egen byhave!

Juliana Urban er din mulighed for at dyrke dine egne krydderurter, blomster eller frugter. Med Urban-drivhusene kan du dyrke din haveinteresse, og få lidt muld under neglene, selvom du ikke bor i stueplan.

Udforsk Juliana City Greenhouse

JULIANA GROUP

Juliana Group er en førende global leverandør af kvalitetsdrivhuse til private. Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Mogens A. Stærmose i Odense, Danmark. Den familieejede virksomhed ejes i dag af 3. generation, Nikolaj Stærmose. Hovedkontoret og fremstillingen er stadig beliggende i Odense med datterselskaber i Storbritannien og Tyskland. Juliana Group eksporterer til mere end 20 lande.

’We help people grow’. Derfor sætter vores brands Halls, Juliana og Gabriel Ash rammen for oplevelser, der er lige så naturlige, som de er magiske. Til trods for vores lange historie er vi fremadskuende og nysgerrige på, hvordan vi kan forbedre bæredygtigheden af vores drivhuse. Få mere at vide om Juliana her på siden og bliv en del af vores online fællesskab for alle drivhusentusiaster på Drivhusklubben.dk