Juliana Veranda

Til dig der vil udnytte varmen fra væggen

Et drivhus op ad en mur har den helt specielle evne, at den varme, der opsamles i løbet af dagen, holder huset varmt i mange timer, efter solen er gået ned. Det kan både planter og mennesker nyde godt af.


3. januar 2015


Odense-virksomheden Juliana Drivhuse lancerer i år et helt nyt vægdrivhus, der har fået navnet Juliana Veranda. Modellen fås i tre størrelser: 4,4 m², 9,8 m² og 12,9 m². Man kan vælge imellem to farvevarianter: Alu/sort og antracit/sort. I begge varianter er det døre, vinduer samt diverse samlebeslag, der er sortlakerede som standard.


Juliana Veranda leveres med 3 mm hærdet glas i hele baner i siderne og 10 mm perlehvid polycarbonat i taget. Taghældningen er 11 grader, og det er muligt at montere huset direkte på en husmur eller på et udhæng. I sidstnævnte tilfælde er det nødvendigt selv at aflukke stykket fra udhænget og ind til selve husmuren.


I fronten af Juliana Veranda ses et af Julianas kendetegn, nemlig den dobbelte stalddør. Den brede døråbning og det lave dørtrin giver nem adgang til drivhuset, også med trillebør eller kørestol.


Juliana Veranda leveres med 40 mm nedløb og en stor tagrende. I hver af husets gavle er der placeret et vindue, der sikrer god udluftning.

Sæt hus på muren!

Juliana Veranda er en vægmodel eller vægdrivhus, som fås i tre størrelser: 4,4 m², 6,6 m² og 12,9 m² og fås i farvervarianterne alu/sort og grå/sort.

Udforsk Juliana Veranda

JULIANA GROUP

Juliana Group er en førende global leverandør af kvalitetsdrivhuse til private. Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Mogens A. Stærmose i Odense, Danmark. Den familieejede virksomhed ejes i dag af 3. generation, Nikolaj Stærmose. Hovedkontoret og fremstillingen er stadig beliggende i Odense med datterselskaber i Storbritannien og Tyskland. Juliana Group eksporterer til mere end 20 lande.

’We help people grow’. Derfor sætter vores brands Halls, Juliana og Gabriel Ash rammen for oplevelser, der er lige så naturlige, som de er magiske. Til trods for vores lange historie er vi fremadskuende og nysgerrige på, hvordan vi kan forbedre bæredygtigheden af vores drivhuse. Få mere at vide om Juliana her på siden og bliv en del af vores online fællesskab for alle drivhusentusiaster på Drivhusklubben.dk