Juliana Veranda – et nyt vægdrivhus

Publiceret første gang 3. januar 2015

Et drivhus op ad en mur har den helt specielle evne, at den varme, der opsamles i løbet af dagen, holder huset varmt i mange timer, efter solen er gået ned. Det kan både planter og mennesker nyde godt af

 

Odense-virksomheden Juliana Drivhuse lancerer i år et helt nyt vægdrivhus, der har fået navnet Juliana Veranda. Modellen fås i tre størrelser: 4,4 m², 9,8 m² og 12,9 m². Man kan vælge imellem to farvevarianter: Alu/sort og antracit/sort. I begge varianter er det døre, vinduer samt diverse samlebeslag, der er sortlakerede som standard.

Juliana Veranda leveres med 3 mm hærdet glas i hele baner i siderne og 10 mm perlehvid polycarbonat i taget. Taghældningen er 11 grader, og det er muligt at montere huset direkte på en husmur eller på et udhæng. I sidstnævnte tilfælde er det nødvendigt selv at aflukke stykket fra udhænget og ind til selve husmuren. Find den nærmeste forhandler, og ønsker du at se Verandaen udstillet, kan du ringe til tlf.: 66 11 18 11 og få information om, hvor den nærmeste udstilling befinder sig.

I fronten af Juliana Veranda ses et af Julianas kendetegn, nemlig den dobbelte stalddør. Den brede døråbning og det lave dørtrin giver nem adgang til drivhuset, også med trillebør eller kørestol.

Juliana Veranda leveres med 40 mm nedløb og en stor tagrende. I hver af husets gavle er der placeret et vindue, der sikrer god udluftning.