Mistbænk til den kongelige køkkenhave

I juli 2020 blev Juliana nærmest kongelig hofleverandør - i hvert tilfælde leverandør til en kongelig køkkenhave 🌱


3. september 2020


Tidligere på sommeren blev Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot indviet af Dronningen og Prinsesse Benedikte. Juliana Drivhuse har designet og produceret 100 mistbænke, hvor af godt halvdelen skal sikre dyrkning af afgrøder i en forlænget sæson i de mange bede.


Designduoen BJØRN+BALLE har designet mistbænken, og de kongelige søstre har taget aktivt del i beslutningerne om, hvordan mistbænkene endte med at se ud.Indtil videre er ni blevet opstillet i køkkenhaven. Resten kommer i brug til foråret. Den øvrige halvdel skal bruges ved andre af Slots- og Kulturstyrelsens ejendomme.


Udover at skulle være en ny attraktion i Sønderjylland, skal køkkenhaven også fungere som del af det socialpsykiatriske tilbud for udsatte borgere i Sønderborg.Køkkenhaven er helt bestemt et besøg værd – og det er ganske gratis.


Se billeder fra indvielsen med Dronning Margrethe og Prinsesse Benedikte


JULIANA GROUP

Juliana Group er en førende global leverandør af kvalitetsdrivhuse til private. Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Mogens A. Stærmose i Odense, Danmark. Den familieejede virksomhed ejes i dag af 3. generation, Nikolaj Stærmose. Hovedkontoret og fremstillingen er stadig beliggende i Odense med datterselskaber i Storbritannien og Tyskland. Juliana Group eksporterer til mere end 20 lande.

’We help people grow’. Derfor sætter vores brands Halls, Juliana og Gabriel Ash rammen for oplevelser, der er lige så naturlige, som de er magiske. Til trods for vores lange historie er vi fremadskuende og nysgerrige på, hvordan vi kan forbedre bæredygtigheden af vores drivhuse. Få mere at vide om Juliana her på siden og bliv en del af vores online fællesskab for alle drivhusentusiaster på Drivhusklubben.dk