Ny administrerende direktør

Den 1. maj 2023 træder tredjegenerationsejer og nuværende administrerende direktør Nikolaj Stærmose ud af den daglige drift og bliver i stedet bestyrelsesformand i Juliana Drivhuse A/S. Ny administrerende direktør bliver Jesper Vilstrup.

”Virksomheden har udviklet sig positivt igennem en del år, og vi står på tærsklen til et nyt udviklingstrin. De vilde corona-år ligger bag os og med en frisk strategiplan på bordet føler jeg, at timingen for at hente en ny daglig ansvarlig ind er den helt rigtige”, fortæller Nikolaj Stærmose. Kontinuiteten fastholdes, når Nikolaj afløser sin far Bo Stærmose som bestyrelsesformand, og den kontinuitet understøtter ønsket om, at familien fortsat udøver et aktivt ejerskab i tæt samarbejde med den nye ledelse. ”Selvfølgelig bliver det en forandring, når det for første gang i virksomhedens tres årige historie ikke længere er en fra familien, der er med i den daglige ledelse”, siger Nikolaj Stærmose, men understreger, ”at der i dag er så stærk en organisation, at det alene sikrer kontinuiteten”. Den nuværende ejer lægger heller ikke skjul på, at Jesper Vilstrup kommer med meget stor erfaring og en værktøjskasse, der understøtter Julianas videre udvikling og ønske om vækst.

Jesper Vilstrup

Nikolaj Stærmose

Stærk baggrund fra familieejede virksomheder

Jesper Vilstrup kommer med mere end 20 års forretnings- og ledelseserfaring med stærke forbrugervaremærker som LEGO, STIMOROL og BMW. Han har stor erfaring fra familieejede virksomheder efter 8 år i DANDY, 14 år i LEGO Koncernen og senest 7 år som administrerende direktør i LEGO House i Billund. Desuden sidder Jesper i bestyrelsen i Nic. Christiansen Gruppen og Museum Kolding. Som administrerende direktør i LEGO House stod Jesper i spidsen for opbygning, etablering og skalering af LEGO House, som i dag er et anerkendt verdensklasse LEGO oplevelsescenter.

Om Jesper siger Nikolaj: ”Jeg har i løbet af rekrutteringsprocessen lært Jesper at kende som en meget sympatisk og ligetil person, der først og fremmest lægger vægt på vigtigheden af, at medarbejdere trives og er glade for at komme på arbejde. Dertil kommer Jespers umiddelbare entusiasme for Julianas produkter og for virksomhedens historie. Efter vores aftale faldt på plads ved juletid har vi brugt mange timer sammen over telefonen og på gåture, så jeg er sikker på, at Jesper får en rullende start. Jeg ved, at han med offentliggørelsen glæder sig til at møde de godt 150 medarbejdere i Danmark, Tyskland og England”.

  

'We help people grow'

Selv siger Jesper: ”Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Juliana-familien. Allerede i rekrutteringsfasen kunne jeg gennem Nikolaj mærke den helt specielle Juliana-ånd, som er gennemsyret af ordentlighed, nærvær, kvalitet, godt købmandskab og internationalt udsyn. Sammen med alle mine nye kolleger, ser jeg frem til at føre visionerne for Juliana Drivhuse ud i livet. Jeg er meget ydmyg i forhold til den tillid Nikolaj har vist mig, og jeg ved, at både potentialet og ambitionerne for virksomheden er store. Og så er jeg helt vild med virksomhedens formål og fokus på mennesker – We help people grow.”