Ny streg til gammelt drivhus-brand

Publiceret første gang 11. januar 2019

I forbindelse med lancering af et helt nyt og unikt drivhus i Halls-serien har Juliana Drivhuse valgt at re-designe Halls-brandets grafiske udtryk.

 

Det nye logo samt den grafiske profil i sin helhed er skabt i samarbejde med den fynske arkitekt og designer Louise Helmersen, der fra den lille fynske by Brenderup driver sin egen tegnestuen.

”Louise Helmersen og Juliana har arbejdet sammen i mange år”, fortæller Julianas ejer Nikolaj Stærmose, ”og derfor var det helt naturligt, at vi kontaktede Louise, da vi ville revitalisere verdens ældste drivhus-brand”.

Det nye logo har en renhed, der tiltaler den moderne forbruger, og samtidig er man ikke længere i tvivl om, hvilken type produkter, der er tale om. Nikolaj Stærmose fortæller endvidere, at det har været vigtigt ikke blot at sælge gammel vin på nye flasker, så derfor kommer det nye grafiske udtryk samtidig med lanceringen af det revolutionerende Halls Qube. Den nye drivhusmodel er udviklet af den danske drivhusproducent selv, og drivhuset har en lang række funktionelle og æstetiske features som forhåbentlig også vil virke med til at revitalisere brandet og produktsortimentet. Se mere på www.hallsgreenhouses.com.