Nyt profilsystem giver nyt look til drivhus

Publiceret første gang 11. januar 2019

Verdens ældste drivhusbrand Halls introducerer den største nyhed i tredive år. Med et helt nyudviklet profilsystem introducerer Juliana Drivhuse den nye model Qube i deres Halls-serie. Det tidløse og rene design understreges af en række lækre funktionaliteter, der gør Halls Qube til et unikt produkt.

Den nye Qube har hentet inspiration fra industrielle glaskonstruktioner og viser sig som en meget stringent og let glaskonstruktion med stærke aluminiumsprofiler som det bærende i konstruktionen. Det industrielle look understreges også af Qubens vindafstivning, der er fremstillet af en stærk stålwire.

Halls Qube har en række nytænkende detaljer. Mest markant er døren, der for det første ikke har et dørtrin som de traditionelle Halls-modeller. Der er udviklet en løsning, der kendes fra skuffesystemers udtræk. Således monteres døren på to glideskinner i top og bund, og det giver en lækker, letløbende og pæn skydedør. Det er Juliana Drivhuse, der selv har udviklet det nye grundprofil, der er et såkaldt rørprofil, hvilket giver drivhuset en helt unik styrke. Dertil kommer ekstra store tagrender, der kan klare større mængder regnvand. Hertil kan man tilkøbe 40 mm nedløbsrør.

 

Quben leveres med 3 mm hærdet sikkerhedsglas og dette monteres med dobbeltklæbende tape og montage­lister. Denne nyudviklede montage af glasset giver drivhuset dets smukke og glatte overflade. Halls Qube er i pulverlakerede sorte profiler og fås i størrelserne 3,9 m², 5,1 m² og 6,4 m².

I udviklingen af det nye drivhus har man også tænkt på at gøre produktet både produktions- og transport­venligt. Derfor kan drivhuset pakkes på en europapalle og derved spare plads og transport­omkostninger.

Halls Qube er på markedet fra midten af februar og kan købes i danske byggemarkeder og special­forretninger. Se mere på www.hallsgreenhouses.com.