Juliana Oase en

kvadratisk perle

For første gang lancerer Juliana et drivhus, der kombinerer dyrkning med driverliv. Oase er det ideelle uderum til den kvalitetsbevidste livsnyder.​​​​​​​


19. januar 2016​​​​​​​


Et rum, hvor man i lige så høj grad planter sig selv

– Nikolaj Stærmose, Direktør hos Juliana Drivhuse.

Dyrk citronmelisse og squash, og lad dig synke ned i en behagelig stol med avisen. Den nye Oase fra Juliana er designet til begge dele. Her er drivhuset, hvor du både dyrker ro og lader planterne gro.


“Drivhuset gennemgår i disse år en udvikling fra at være et hus, hvor folk udelukkende har krukker og plantesække fulde af tomater, agurker og krydderurter til at være et rum, hvor man i lige så høj grad planter sig selv og familien om bordet eller i bløde stole – altså et rekreationsrum, hvor familien kan lade op,” siger Nikolaj Stærmose, Direktør hos Juliana Drivhuse.

Perfekt indeklima, udenfor

Det er første gang, at Juliana lancerer et drivhus, der i sit udgangspunkt er skabt til at kombinere grøntsagsdyrkning med lysthusstemning. Den kvadratiske form gør det let at indrette, og med en sidehøjde på godt to meter giver Oase fornemmelsen af et rigtigt uderum. Den dobbelte stalddør betyder, at der er nem adgang til huset både med eller uden trillebør og gør det samtidig let at skabe et stor og direkte åbning ud til haven på de varme sommerdage.
Endelig sørger den funktionelle tagventilation for et godt og stabilt indeklima i huset.


Oase måler 368×368 cm, og er med Julianas stærke profilkonstruktion et robust hus, der fremstår elegant og moderne. Drivhuset har to sidevinduer og fås i to farvevarianter sort og aluminium samt sort og antracitgrå. Oase har 3 mm. hærdet glas i hele baner, hvilket giver huset en æstetisk finish, der er i en klasse for sig.


Det er desuden muligt at tilkøbe et sortlakeret stålfundament, der gør det nemt at montere drivhuset ​​​​​​​

Perfekt indeklima, udenfor!

For første gang lancerer Juliana et drivhus, der kombinerer dyrkning med driverliv. Oase er det ideelle uderum til den kvalitetsbevidste livsnyder.

Udforsk Juliana Oase

JULIANA GROUP

Juliana Group er en førende global leverandør af kvalitetsdrivhuse til private. Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Mogens A. Stærmose i Odense, Danmark. Den familieejede virksomhed ejes i dag af 3. generation, Nikolaj Stærmose. Hovedkontoret og fremstillingen er stadig beliggende i Odense med datterselskaber i Storbritannien og Tyskland. Juliana Group eksporterer til mere end 20 lande.

’We help people grow’. Derfor sætter vores brands Halls, Juliana og Gabriel Ash rammen for oplevelser, der er lige så naturlige, som de er magiske. Til trods for vores lange historie er vi fremadskuende og nysgerrige på, hvordan vi kan forbedre bæredygtigheden af vores drivhuse. Få mere at vide om Juliana her på siden og bliv en del af vores online fællesskab for alle drivhusentusiaster på Drivhusklubben.dk