Oase – en kvadratisk perle i haven

Publiceret første gang 19. januar 2016

For første gang lancerer Juliana et drivhus, der kombinerer dyrkning med driverliv. Oase er det ideelle uderum til den kvalitetsbevidste livsnyder.

 

Dyrk citronmelisse og squash, og lad dig synke ned i en behagelig stol med avisen. Den nye Oase fra Juliana er designet til begge dele. Her er drivhuset, hvor du både dyrker ro og lader planterne gro.

“Drivhuset gennemgår i disse år en udvikling fra at være et hus, hvor folk udelukkende har krukker og plantesække fulde af tomater, agurker og krydderurter til at være et rum, hvor man i lige så høj grad planter sig selv og familien om bordet eller i bløde stole – altså et rekreationsrum, hvor familien kan lade op,” siger Nikolaj Stærmose, Direktør hos Juliana Drivhuse.

Perfekt indeklima, udenfor

Det er første gang, at Juliana lancerer et drivhus, der i sit udgangspunkt er skabt til at kombinere grøntsagsdyrkning med lysthusstemning. Den kvadratiske form gør det let at indrette, og med en sidehøjde på godt to meter giver Oase fornemmelsen af et rigtigt uderum. Den dobbelte stalddør betyder, at der er nem adgang til huset både med eller uden trillebør og gør det samtidig let at skabe et stor og direkte åbning ud til haven på de varme sommerdage.
Endelig sørger den funktionelle tagventilation for et godt og stabilt indeklima i huset.

Oase måler 368×368 cm, og er med Julianas stærke profilkonstruktion et robust hus, der fremstår elegant og moderne. Drivhuset har to sidevinduer og fås i to farvevarianter sort og aluminium samt sort og antracitgrå. Oase har 3 mm. hærdet glas i hele baner, hvilket giver huset en æstetisk finish, der er i en klasse for sig.
Det er desuden muligt at tilkøbe et sortlakeret stålfundament, der gør det nemt at montere drivhuset.
Forhør dig hos den nærmeste forhandler.