Rens og pleje

Når du skal rense og pleje dit drivhus findes der mange produkter du kan bruge. Hos Juliana Drivhuse har vi udviklet vores egen Bio-Clean og Silicone som du kan bruge for at rense og pleje dit drivhus. Vores anbefalinger er naturligvis at du bruger vores produkter til vores drivhuse da produkterne er udviklet specielt til vores drivhuse. 

Produkterne kan naturligvis også bruges til andre drivhuse, udestuer og andet. 

Drivhusklubben kan du se en video om hvordan drivhuset vaskes ned inden vinteren.

2 Produkter
Indstillinger

For mange er det vigtigt at ens drivhus ikke kun står flot lige efter det er blevet sat op, men også i mange år efter. Med Juliana Drivhusrens Bio-Clean kan du hvert år shine dit drivhus op, så det kommer til at stå næsten lige så flot, som var det nyt. Mange drivhuse er udsat for vind og vejr og derfor sætter dette naturligvis også sine spor med tiden. 
Med både Juliana drivhusrens og Juliana Silicone kan du sørge for at dine vinduer er sikret bedst muligt samt at de også står flot når solen skinner på dem. 

Vi har sørget for at Juliana drivhusrens Bio-Clean er 100% nedbrydeligt og et af de mest miljøvenlige rengøringsmidler til dit drivhus du kan købe. Selvom rengøringsmidlet er 100% nedbrydeligt, er det fortsat effektivt mod fedt og snavs. 

Juliana silicone er lavet af glas-acryl-pc og specialdesignet til at kunne bruges til at fæstne dine vinduer i huset uden at det ætser glassene.