Vinduesåbnere

Automatiske vinduesåbnere sikrer den optimale udluftning i drivhuset og er med til at sikre, at temperaturen ikke bliver så høj, at den skader dine planter. Vinduesåbnerne åbner og lukker tagvinduerne i drivhuset i takt med at temperaturen stiger og falder.

Drivhusklubben kan du læse en uddybende artikel om valg af vinduesåbnere.
Du kan også læse mere om forskellen mellem de forskellige typer her.

Vinduesåbnere til drivhus

Selvom de fleste planter har rigtig godt af varme, så kan det også blive så varmt i dit drivhus, at dine planter potentielt tager skade. Derfor er det vigtigt med god udluftning i drivhuset, og det kan du sikre med automatiske vinduesåbnere der sørger for, at der bevares en god temperatur i drivhuset på alle tider af døgnet. Købet af en eller flere vinduesåbnere er, med andre ord, en rigtig god investering, og du kan se alle mulighederne her på siden, hvor du også kan læse nærmere om brug af automatiske vinduesåbnere til drivhuset. 

 

Sådan fungerer vinduesåbnere

En vinduesåbner kan nemt monteres ved dine tagvinduer i drivhuset og justeres i forhold til, hvor meget du ønsker, at dine vinduer skal åbne. På den måde kan du få både lidt eller meget luft ind afhængigt af behovet, og din vinduesåbner åbner og lukker selv vinduet op og i og regulerer i forhold til temperaturen. Er der ved at blive for varmt, åbner vinduesåbneren vinduet, og er der ved at blive for køligt igen, lukker vinduesåbneren selvfølgelig bare vinduet i. Mere besværligt behøver det ikke at være, og det er rart i dagligdagen at vide, at temperaturen i drivhuset er lige, som den skal være, uden at du selv behøver at gå og åbne op og lukke i for vinduerne i løbet af dagen. Det klarer en eller flere vinduesåbnere nemt for dig, så du kan bruge tid og energi på noget, der er mere interessant. Regelmæssig udluftning giver også et bedre indeklima for dig at arbejde i, når du er i drivhuset, og montering af vinduesåbnere er således til gavn for både dig og dine planter.

 

Køb vinduesåbnere til vinduerne i drivhuset online

Vil du gerne have én ting mindre at tænke på i forhold til dit drivhus, så er det måske netop en vinduesåbner, der kan gøre en stor forskel for dig og din hverdag. I så fald kan du finde din nye vinduesåbner blandt vores forskellige modeller her på siden, hvor du kan lægge din bestilling med det samme. Hos os er du altid garanteret adgang til de bedste kvalitetsprodukter på markedet, og vi yder samtidig et højt serviceniveau, der gør det til en fornøjelse for dig at handle drivhus og tilbehør, herunder vinduesåbnere, online fra drivhuscenter.dk. Find dine ønskede varer her, og bestil i dag – så er dine produkter snart godt på vej afsted til dig inden længe.