Diverse

Herunder finder du blandt andet fundamenter, tagudsmykning og andre af vores mest gængse tilbehør- og reservedelsartikler.

Er der noget du mangler men som du end ikke har kunne finde, så tag endelig kontakt til vores kundeservice, så er de klar til at besvare dine spørgsmål.

Drivhus fundamenter

Når du skal have et drivhus, så skal du altid enten købe et originalt fundament eller lave et fundament selv. Vi anbefaler altid, at du køber et originalt fundament så du er sikker på, at alle profiler og udskæringer passer sammen på milimetermål. 

Vores fundamenter har ankre som skal støbes ned i jorden for at gøre både hus og fundament så sikkert som muligt. Det er ekstremt vigtigt at fundamentet bliver støbt så det ligger i vatter, ellers vil man ikke efter at have monteret drivhuset oven på kunne indføre glasset. 

Ophængskrog

Med Juliana ophængskroge er der plads til at skabe personlige detaljer i dit drivhus. Du kan bruge ophængskrogene til at fastgøre armeringsnet, hænge haveredskaber op i, eller noget helt tredje. Mange bruger også vores ophængskroge til at føre en lyskæde rundt i drivhuset på, så den hænger fint oppe under loftet eller lige der hvor du synes den pynter mest og giver mest liv til dit drivhus. Med ophængskrogene er det kun din fantasi som sætter begrænsningerne for brugen af dem.

Flueben

Med flueben sørger du for at fæstne vinduerne i dit drivhus og sikre dem. Små flueben egner sig bedst til Halls Drivhuse med glas imens de store flueben egner sig bedst til Juliana Drivhuse med glas. 

Juliana fjedre

Små fjedre er beregnet til at holde drivhusglasset med. De små fjedre egner sig bedst til Halls drivhuse med polycarbonat. 
Store fjedre er ligeledes beregnet til at holde drivhusglasset med. De store fjedre egner sig bedst til Juliana drivhuse med polycarbonat.

Juliana glasholderere

Juliana glasholdere bruges til at montere glas med. Glasholderen har ét buk, det andet laver du selv i det du monterer glasset i drivhuset.