Juliana Urban

Skab din egen byhave

Plads er ingen hindring, hvis du ønsker selv at dyrke chili, krydderurter eller cherrytomater.

I disse år skyder et væld af nye altaner op på danske etageejendomme. Det giver god mening, da det er den lette mulighed for at dyrke udelivet, når man bor i lejlighed. Med udgangspunkt i disse nye altaner har Juliana designet en serie altandrivhuse, der kan gøre altanen til en forsyningsplatform af friske grøntsager og krydderurter – skabt til urban gardening.

Serien består af tre forskellige små drivhuse, der alle er designet i flotte sortlakerede profiler og med 4 mm tykt hærdet sikkerhedsglas. Til drivhusene medfølger en eller to aftagelige hylder, hvori du kan undervande, så det er nemmere at holde liv i basilikum og timian. Der medfølger ligeledes tre praktiske kroge, hvor du kan hænge dine redskaber eller havehandsker.

 

CITY GREENHOUSE

Juliana City Greenhouse kan flyttes rundt afhængig af hvor og hvordan, det skal bruges. I front giver de to skydelåger nem adgang, og nederst i drivhuset er der indrettet et opbevaringsrum, der også kan bruges til forspiring. Det er muligt at fjerne trælamellerne, der deler det øverste og det nederste rum, og således få plads til en høj agurkeplante.

City Greenhouse er i april 2021 blevet kåret som Design favorit af Bolig magasinet i kategorien udeliv.

 

VERTICAL

I Juliana Vertical er der plads til planter både inde og ude, der er en lille arbejdsplads på toppen, og espalieret kan du bruge til slyngende planter eller til redskaber. I bunden er selve drivhuset, hvor de to skydelåger i front gør det nemt at komme til planterne.

 

BALCONY

Juliana Balcony kan hægtes på altankanten eller fastgøres på væggen med de medfølgende beslag. Skydelågerne i fronten gør det nemt at få planter ind og ud af drivhuset.

Se kundebilleder
Beskrivelse:
Varenr.: F09673
 • Bredde: 0,4 m.
 • Længde: 0,8 m.
 • Sidehøjde: 1,44 m.
 • Total højde: 1,58 m.
 • Fremstillet i Danmark: Ja
 • Antal vinduer: 1 stk.
Vælg farve og glastype
  City Greenhouse - Sort
Vælg farve og glastype
  Vertical - Sort
Vælg farve og glastype
  Balcony - Sort