Ofte stillede spørgsmål om ordre og levering

1. Får jeg track & trace oplysninger i forbindelse med levering?
Når vi har modtaget ordren fra den Juliana-forhandler, hvor købet er foretaget fremsender vi en e-mail og/eller SMS med bekræftelse, hvor afsendelsesdatoen vil være at finde. Standard drivhuse leveres typisk inden otte arbejdsdage. Før levering fremsendes ligeledes en e-mail og/eller SMS med advisering. På denne advisering forefindes track & trace, så det er muligt at følge ordren. I vores salgs- og leveringsbetingelser kan der læses mere om modtagelse af varer fra Juliana Drivhuse A/S.

  

2. Hvad gør jeg hvis der mangler noget ved levering eller hvis godset er beskadiget?
Når varen er modtaget, er det meget VIGTIGT, at De kontrollerer, at det modtagne antal colli stemmer overens med følgesedlen, og at godset ser ud til at være i hel stand. Når der er læsset af, er godset køberens ansvar, og man har syv dage til at gøre et eventuelt krav gældende over for transportøren. Kan De allerede ved aflæsning konstatere eller har mistanke om en fragtskade, kan De tage imod godset og underskrive fragtbrevet med forbehold. Har De ikke været hjemme ved modtagelsen, bedes De kontakte vores kundeservice hurtigst muligt og i god tid inden fristens udløb, således at vi kan gøre krav gældende over for transportøren. Skulle der imod forventning mangle ét eller flere colli, bedes De henvende Dem til vores kundeservice på tlf.: 66 11 18 11 eller e-mail: mail@juliana.com. Du kan også komme i skriftlig kontakt med kundeservice nederst på indeværende side.

 

3. Kan jeg forvente forsinkelser i forbindelse med levering?
Det sker desværre at en levering bliver forsinket eller udskudt under ekstraordinære forhold. Vi gør alt hvad vi kan for at minimere forekomsten af forsinkelser, men i særlige tilfælde kan det ikke indgås. Måtte der opstå forsinkelser fra Juliana Drivhuse A/S’ side berettiger dette ikke kunden til nogen form for erstatning. Se også vores salgs- og leveringsbetingelser. Forsinkelse fra kundens side medfører ikke ekstra omkostninger, med mindre der er tale om, at en montør kører forgæves. I sådan et tilfælde faktureres det respektive antal spildtimer samt udgift til kørsel.

 

4. Ydes der garanti på Juliana drivhuse og orangerier?
Juliana Drivhuse A/S yder 12 års garanti på sine drivhuse, dog undtaget glas og polycarbonat. For mere information om hvad garantien dækker henvises til montagevejledningen for det pågældende drivhus. Herudover gælder Købeloven. Se også vores salgs- og leveringsbetingelser.

 

5. Kan jeg returnere Juliana produkter?
Ønsker De at returnere dele eller hele Deres køb, er det en forudsætning, at varen er uskadt, at den returneres i original emballage, og at varen aldrig har været forsøgt monteret. Ikke standardvarer kan ikke returneres. Kunden forestår og betaler returfragten. Se også vores salgs- og leveringsbetingelser.