Nye Juliana tilbehør – Juliana Regnvandsopsamler og Kapilærkasseskjuler

Publiceret første gang 3. januar 2015

Juliana Drivhuse har udviklet en regnvandsopsamler, der kan integreres med dit drivhus. Når du sparer vand, er det godt for miljøet og for din pengepung.

 

De fleste regnvandstønder er ikke særligt kønne. Derfor har Juliana designet en regnvandsopsamler, der er både funktionel og pæn at se på. Beholderen har plads til 100 liter vand, og det er et godt supplement til vanding af planter både i og uden for drivhuset. Den praktiske taphane gør det nemt at få den ønskede mængde vand.

Til regnvandsopsamleren medfølger et koblingssæt, der gør det nemt at koble den til de gængse Juliana drivhuse. Den vejledende udsalgspris er 1.999,- kr.

En kapilærkasse er en fantastisk opfindelse, der hjælper med at holde liv i tomater og agurker i drivhuset, men den er ikke særligt køn.

En tomat- eller agurkplante kræver utrolig meget vand, og derfor er en kapilærkasse utrolig funktionel. Mange andre har fundet på at fremstille en skjuler til den hvide kasse, men Julianas design er unikt, og Odense-virksomheden har samtidig fundet en løsning, så også kassens øvre del er skjult.

Den lækre skjuler er fremstillet på fabrikken i Odense af sortlakerede aluminiumsprofiler og stålplader. Den vejledende udsalgspris er 999,- kr. Forhør dig hos den nærmeste forhandler.