Vandingssystemer

Det er ikke altid lige nemt at finde tid til at vande dine planter og grøntsager i drivhuset i hverdagen. Derfor har Juliana Drivhuse gjort det nemt for dig, med flere forskellige vandingssystemer, regnvandsopsamlere og kapilærkasseskjulere.

Alle delene er vores egne specialudviklede produkter til drivhuselskeren som ikke altid har lige meget tid, eller til dig som også gerne vil passe sine planter imens man er på ferie.

Med flere af nedenstående produkter har du altså mulighed for, at holde liv i dine planter og grøntsager imens du rejser på ferie, har for travlt i hverdagen eller bruger drivhuset til at dase i, i stedet. 

Læs på Drivhusklubben en artikel om ferievanding 

Skjul kapilærkasserne!

En kapilærkasse er en fantastisk opfindelse, der hjælper med at holde liv i tomater og agurker i drivhuset, men den er ikke særligt køn. Det er der en løsning på med Juliana kapilærkasseskjuler!

En tomat- eller agurkeplante kræver utrolig meget vand, og derfor er en kapilærkasse utrolig funktionel. Mange andre har fundet på at fremstille en skjuler til den hvide kasse, men Julianas design er unikt, og todelt låg skjuler kapilærkassen fra oven.

Læs mere og bestil din Juliana kapilærkasseskjuler her.

 

Spild ikke dit regnvand!

Juliana Drivhuse har udviklet en regnvandsopsamler, der kan integreres med dit drivhus. Når du sparer vand, er det godt for miljøet og for din pengepung

De fleste regnvandstønder er ikke særligt kønne. Derfor har Juliana designet en regnvandsopsamler, der er både funktionel og pæn at se på. Beholderen har plads til 100 liter vand, og er et godt supplement til vanding af planter både i og uden for drivhuset. Den praktiske taphane gør det nemt at tappe den ønskede mængde vand.

Læs mere og bestil din Juliana regnvandsopsamler her.

 

Plantepasseren!

Der er brug for rigeligt med vand og gødning i et drivhus. Bare én tomatplante “drikker” i højsæsonen ca. 6-8 ltr. vand i døgnet. Så der skal slæbes en del vand, medmindre du har indlagt vand i drivhuset eller bruger en lang vandslange.

En anden mulighed er at installere et automatisk vandings- og gødningsanlæg, der sikrer, at planterne får den mængde vand, de har brug for.

Vand koster i dag penge, men alt det der kommer fra himlen er gratis. Til opsamling af regnvand kan der til de drivhuse, hvor det ikke er standart, købes nedløbsrør.

Regelmæssig vanding af planterne i drivhuset er naturligvis obligatorisk for at holde planterne sunde og velnærede. Ofte er problemet dog at man er på ferie under højsæsonen hvor planterne behøves mest vand. Også i andre sammenhænge sker der smuttere der kan koste planteliv.

Juliana Vanlet er et automatisk vandings og gødningsanlæg, der også vander planterne når du ikke er hjemme.

Læs mere og bestil din Juliana vanlet vandingsanlæg her.

 

Automatisk vanding af planterne

Den vejrfølsomme kunstvandingsregulator bruger solenergi til at vejre vejret og ændre vandingen i henhold til forholdene og sæsonen. Derved får planterne den præcise vanding og hjælper dem med at trives.

Systemet er nemt at installere, og når det er tilsluttet vander det automatisk med minimalt tilsyn. Ideel til små og mellemstore haver og kan bruges til potter, højbede, køkkenhave og drivhuse.

Læs mere og bestil dit Juliana Solar automatiske vandingsanlæg her.