FAQ

- 26. juni 2017 -

1. Hvor finder jeg montagevejledningen til mit drivhus?
Du finder alle senest opdaterede montagevejledninger til alle Juliana-, og Hallsdrivhuse under “Hjælp & Support” > “Montagevejledninger”. Ved behov for montagevejledninger af ældre og udgåede modeller bedes du kontakte kundeservice ved enten at ringe på tlf.: +45 66 11 18 11 eller skrive ind til kundeservice nederst på indeværende side.

 

2. Hvem skal jeg kontakte i tilfælde af stormskader?
I tilfælde af stormskader på dit Juliana-, eller Hallsdrivhus anbefaler vi at du først tager kontakt til dit forsikringsselskab for at få valueret dine skader og evt. klarlagt dækningsforholdene. Dernæst tager du kontakt til en Juliana forhandler, som kan hjælpe dig videre med at få erstattet drivhuset.

 

3. Hvordan opbevarer jeg bedst mit drivhus, hvis jeg ikke skal sætte det op med det samme?
Alle colli, inkl. colli indeholdende glas eller poly skal opbevares et tørt og sikkert sted.

 

4. Hvordan bestiller jeg reservedele til mit Juliana drivhus?
Reservedele til enten Juliana-, eller Hallsdrivhuse kan bestilles ved at udfylde formularen på indeværende side. Ved “Kontaktårsag” vælger du muligheden “Jeg ønsker at bestille reservedele” og følger derefter instrukserne grundigt for at vi bedst muligt kan hjælpe dig videre uden unødige forsinkelser. Er du i tvivl om hvilken reservedel du mangler eller om det findes til dit drivhus er du mere end velkommen til at ringe til kundeservice på tlf.: +45 66 11 18 11.

 

5. Hvordan køber jeg nyt glas?
Mangler du glas til dit drivhus kan du bestille det og få det skåret i mål hos den lokale glarmester. Nogle Juliana forhandlere tilbyder også køb og tilskæring af glas. Ved hærdet glas i lange baner i enten 3mm eller 4mm tykkelse har du mulighed for direkte bestilling hos Juliana Drivhuse. Udfyld formularen nederst på indeværende side. For hurtigere sagsbehandling bedes du på forhånd finde frem til de mål og varenumre der identificerer de(n) glasplade(r) du mangler. Disse oplysninger finder du i montagevejledningen for dit pågældende drivhus.

 

6. Hvordan kan jeg bedst beskytte drivhuset under ekstreme vejrforhold (sne, stormvejr mm.)?
Det er svært at gardere sig 100% ved vindforhold af storm- eller orkanstyrker. Den bedste sikkerhed skabes ved på forhånd at vælge en strategisk placering af sit drivhus. Helst i “læ” for andre bygninger, træer eller genstande i haven, som kan være med til at “bryde” vindretningen og skabe “blinde vinkler” hvor vinden ikke direkte blæser ind mod drivhuset. Det er vores klare erfaring at netop placeringen er den største faktor på hvorvidt drivhuset kan holde en storm ud eller ikke. Og dette uagtet drivhusmodel. Det kan også være en god idé at påmontere ekstra afstivere på profilerne i drivhuset. Ønsker du flere oplysninger herom kan du kontakte Juliana kundeservice ved enten at udfylde formularen nederst på denne side eller ringe på tlf.: +45 66 11 18 11.

 

7. Kan jeg bestille montage af mit drivhus?
Du kan godt vælge at tilkøbe montage. Dette aftales og afregnes direkte med Juliana Drivhuse A/S. Kontakt vores kundeservice på tlf.: 66 11 18 11 eller ved at udfylde formularen nederst på indeværende side, hvor du i beskeden oplyser hvilken ordre, der er tale om, så hjælper vi med planlægningen derfra.
Alternativt kan du også bestille den samme ydelser online – se mere på Juliana Drivhuscenter webshoppen. Når de godkendte Juliana-montører ankommer, skal området været plant og tilgængeligt. Der skal være adgang til vand, strøm og toilet, og kunden skal være til stede, således at den nøjagtige placering kan aftales.
Det er kundens ansvar, at undergrunden er tilgængelig, så montøren ikke forretter skade på el, vand, gas, kloak eller lignende. Skal montøren også montere et tilkøbt fundament er det en forudsætning, at huller i forbindelse med montage kan gennemføres uden hindringer.
Hvis der medfølger ekstraarbejde som eksempelvis opgravning af rødder, større sten eller byggeaffald, vil dette blive afregnet efter fast timesats. Skal drivhuset monteres på en mur, hvor der skal tætnes med fugemasse, er dette ikke inkluderet i den angivne montagepris, men skal aftales særskilt. Måtte der forekomme ekstra udgifter til kørsel, såfremt området ikke er klargjort til montage, vil dette ligeledes blive faktureret efterfølgende.
Belægning eller andet, der tages op i forbindelse med montagen, reetableres ikke af Juliana Drivhuse A/S. Emballage efterlades på stedet. For en aftalt merpris kan montøren bortskaffe emballagen. Ved afslutning af montagen skal kunden være til stede for at gennemgå montagen med montøren.
Denne gennemgang afsluttes med en underskrevet afleveringsforretning. Se også vores salgs- og leveringsbetingelser.

 

8. Kan jeg købe ekstra nedløb til Juliana Compact?
Det er muligt at købe ekstra nedløb til din Compact. Du bedes kontakte en af Julianas forhandlere for bestilling.

 

9. Passer de automatiske vinduesåbnere til alle Juliana drivhuse, og kan de tåle frost?
Alle 3 automatiske vinduesåbnere i Julianas sortiment passer til alle drivhuse pånær Classic og Halls Atrium. De automatiske vinduesåbnere kan bestilles hos en af Juliana forhandlere.

 

10. Hvilke Juliana drivhuse kan man tilkøbe cresting til?
Cresting (tagpynt) kan fås til Compact, Premium, Gartner eller Orangeri modellerne. Crestingen kan bestilles hos en af Julianas forhandlere.

Læs mere >>
- 26. juni 2017 -

1. Får jeg track & trace oplysninger i forbindelse med levering?
Når vi har modtaget ordren fra den Juliana-forhandler, hvor købet er foretaget fremsender vi en e-mail og/eller SMS med bekræftelse, hvor afsendelsesdatoen vil være at finde. Standard drivhuse leveres typisk inden otte arbejdsdage. Før levering fremsendes ligeledes en e-mail og/eller SMS med advisering. På denne advisering forefindes track & trace, så det er muligt at følge ordren. I vores salgs- og leveringsbetingelser kan der læses mere om modtagelse af varer fra Juliana Drivhuse A/S.

 

2. Hvad koster det at få leveret et Juliana drivhus?
Når du køber et drivhus eller et orangeri hos en af vores forhandlere, der leveres direkte fra vores lager, så betaler du ikke ekstra for levering til alle brofaste øer. Der kan dog være leveringsomkostninger forbundet med køb af drivhuse eller orangerier som sælges ud af forhandlerens eget lager.

 

3. Hvad gør jeg hvis der mangler noget ved levering eller hvis godset er beskadiget?
Når varen er modtaget, er det meget VIGTIGT, at De kontrollerer, at det modtagne antal colli stemmer overens med følgesedlen, og at godset ser ud til at være i hel stand. Når der er læsset af, er godset køberens ansvar, og man har syv dage til at gøre et eventuelt krav gældende over for transportøren. Kan De allerede ved aflæsning konstatere eller har mistanke om en fragtskade, kan De tage imod godset og underskrive fragtbrevet med forbehold. Har De ikke været hjemme ved modtagelsen, bedes De kontakte vores kundeservice hurtigst muligt og i god tid inden fristens udløb, således at vi kan gøre krav gældende over for transportøren. Skulle der imod forventning mangle ét eller flere colli, bedes De henvende Dem til vores kundeservice på tlf.: 66 11 18 11 eller e-mail: mail@juliana.com. Du kan også komme i skriftlig kontakt med kundeservice nederst på indeværende side.

 

4. Kan jeg forvente forsinkelser i forbindelse med levering?
Det sker desværre at en levering bliver forsinket eller udskudt under ekstraordinære forhold. Vi gør alt hvad vi kan for at minimere forekomsten af forsinkelser, men i særlige tilfælde kan det ikke indgås. Måtte der opstå forsinkelser fra Juliana Drivhuse A/S’ side berettiger dette ikke kunden til nogen form for erstatning. Se også vores salgs- og leveringsbetingelser. Forsinkelse fra kundens side medfører ikke ekstra omkostninger, med mindre der er tale om, at en montør kører forgæves. I sådan et tilfælde faktureres det respektive antal spildtimer samt udgift til kørsel.

 

5. Ydes der garanti på Juliana drivhuse og orangerier?
Juliana Drivhuse A/S yder 12 års garanti på sine drivhuse, dog undtaget glas og polycarbonat. For mere information om hvad garantien dækker henvises til montagevejledningen for det pågældende drivhus. Herudover gælder Købeloven. Se også vores salgs- og leveringsbetingelser.

 

6. Kan jeg returnere Juliana produkter?
Ønsker De at returnere dele eller hele Deres køb, er det en forudsætning, at varen er uskadt, at den returneres i original emballage, og at varen aldrig har været forsøgt monteret. Ikke standardvarer kan ikke returneres. Kunden forestår og betaler returfragten. Se også vores salgs- og leveringsbetingelser.

Læs mere >>
- 26. juni 2017 -

Når varerne er modtaget er det vigtigt at tjekke for transportskader. Eventuelle transportskader skal være anmeldt inden syv dage, da det er den frist transportørerne bruger. Herefter er det ikke muligt at eventuelle transportskader dækket af transportøren. Hvis det konstateres, at der mangler dele af leveringen (manglende colli) kontaktes Julianas kundecenter på tlf.: 66 11 18 11 eller e-mail: mail@juliana.com. Hvis der imod forventning mangler dele i de enkelte kasser/colli kan du kontakte Juliana kundeservice enten på tlf.: +45 66 11 18 11 eller ved at udfylde formularen nederst på indeværende side, hvor du vælger “Jeg ønsker at indgive reklamation”. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 48 timer. Ligeledes gælder det for bestilling af reservedele. Når den udfyldte formular nederst på indeværende side er udfyldt korrekt (husk at vælge “Jeg ønsker at bestille reservedele”) og indsendt digitalt, fremsender Juliana et tilbud til godkendelse, hvorefter ordren ekspederes. Reservedele afregnes direkte med Juliana Drivhuse A/S.

Læs mere >>