Ofte stillede spørgsmål om Juliana Produkter

1. Hvor finder jeg montagevejledningen til mit drivhus?
Du finder alle senest opdaterede montagevejledninger til alle Juliana-, og Hallsdrivhuse under “Hjælp & Support” > “Montagevejledninger”. Ved behov for montagevejledninger af ældre og udgåede modeller bedes du kontakte kundeservice ved enten at ringe på tlf.: +45 66 11 18 11 eller skrive ind til kundeservice nederst på indeværende side.

 

2. Hvem skal jeg kontakte i tilfælde af stormskader?
I tilfælde af stormskader på dit Juliana-, eller Hallsdrivhus anbefaler vi at du først tager kontakt til dit forsikringsselskab for at få valueret dine skader og evt. klarlagt dækningsforholdene. Dernæst tager du kontakt til en Juliana forhandler, som kan hjælpe dig videre med at få erstattet drivhuset.

 

3. Hvordan opbevarer jeg bedst mit drivhus, hvis jeg ikke skal sætte det op med det samme?
Alle colli, inkl. colli indeholdende glas eller poly skal opbevares et tørt og sikkert sted.

 

4. Hvordan bestiller jeg reservedele til mit Juliana drivhus?
Reservedele til enten Juliana-, eller Hallsdrivhuse kan bestilles ved at udfylde formularen på indeværende side. Ved “Kontaktårsag” vælger du muligheden “Jeg ønsker at bestille reservedele” og følger derefter instrukserne grundigt for at vi bedst muligt kan hjælpe dig videre uden unødige forsinkelser. Er du i tvivl om hvilken reservedel du mangler eller om det findes til dit drivhus er du mere end velkommen til at ringe til kundeservice på tlf.: +45 66 11 18 11.

 

5. Hvordan køber jeg nyt glas?
Mangler du glas til dit drivhus kan du bestille det og få det skåret i mål hos den lokale glarmester. Nogle Juliana forhandlere tilbyder også køb og tilskæring af glas. Ved hærdet glas i lange baner i enten 3mm eller 4mm tykkelse har du mulighed for direkte bestilling hos Juliana Drivhuse. Udfyld formularen nederst på indeværende side. For hurtigere sagsbehandling bedes du på forhånd finde frem til de mål og varenumre der identificerer de(n) glasplade(r) du mangler. Disse oplysninger finder du i montagevejledningen for dit pågældende drivhus.

 

6. Hvordan kan jeg bedst beskytte drivhuset under ekstreme vejrforhold (sne, stormvejr mm.)?
Det er svært at gardere sig 100% ved vindforhold af storm- eller orkanstyrker. Den bedste sikkerhed skabes ved på forhånd at vælge en strategisk placering af sit drivhus. Helst i “læ” for andre bygninger, træer eller genstande i haven, som kan være med til at “bryde” vindretningen og skabe “blinde vinkler” hvor vinden ikke direkte blæser ind mod drivhuset. Det er vores klare erfaring at netop placeringen er den største faktor på hvorvidt drivhuset kan holde en storm ud eller ikke. Og dette uagtet drivhusmodel.
 

7. Kan jeg bestille montage af mit drivhus?
Du kan godt vælge at tilkøbe montage. Dette aftales og afregnes direkte med Juliana Drivhuse A/S. Kontakt vores kundeservice på tlf.: 66 11 18 11 eller ved at udfylde formularen nederst på indeværende side, hvor du i beskeden oplyser hvilken ordre, der er tale om, så hjælper vi med planlægningen derfra.
Alternativt kan du også bestille den samme ydelser online – se mere på Juliana Drivhuscenter webshoppen. Når de godkendte Juliana-montører ankommer, skal området været plant og tilgængeligt. Der skal være adgang til vand, strøm og toilet, og kunden skal være til stede, således at den nøjagtige placering kan aftales.
Det er kundens ansvar, at undergrunden er tilgængelig, så montøren ikke forretter skade på el, vand, gas, kloak eller lignende. Skal montøren også montere et tilkøbt fundament er det en forudsætning, at huller i forbindelse med montage kan gennemføres uden hindringer.
Hvis der medfølger ekstraarbejde som eksempelvis opgravning af rødder, større sten eller byggeaffald, vil dette blive afregnet efter fast timesats. Skal drivhuset monteres på en mur, hvor der skal tætnes med fugemasse, er dette ikke inkluderet i den angivne montagepris, men skal aftales særskilt. Måtte der forekomme ekstra udgifter til kørsel, såfremt området ikke er klargjort til montage, vil dette ligeledes blive faktureret efterfølgende.
Belægning eller andet, der tages op i forbindelse med montagen, reetableres ikke af Juliana Drivhuse A/S. Emballage efterlades på stedet. For en aftalt merpris kan montøren bortskaffe emballagen. Ved afslutning af montagen skal kunden være til stede for at gennemgå montagen med montøren.
Denne gennemgang afsluttes med en underskrevet afleveringsforretning. Se også vores salgs- og leveringsbetingelser.

 

8. Kan jeg købe ekstra nedløb til Juliana Compact?
Det er muligt at købe ekstra nedløb til din Compact. Du bedes kontakte en af Julianas forhandlere for bestilling.

 

9. Passer de automatiske vinduesåbnere til alle Juliana drivhuse, og kan de tåle frost?
Alle 3 automatiske vinduesåbnere i Julianas sortiment passer til alle drivhuse pånær Classic og Halls Atrium. De automatiske vinduesåbnere kan bestilles hos en af Juliana forhandlere.

 

10. Hvilke Juliana drivhuse kan man tilkøbe cresting til?
Cresting (tagpynt) kan fås til Compact, Premium, Gartner eller Orangeri modellerne. Crestingen kan bestilles hos en af Julianas forhandlere.